Φρικιαστική καραμπόλα και διάσωση γυναίκας από φλεγόμενο αυτοκίνητο [video]

Φρικιαστική καραμπόλα και διάσωση γυναίκας από φλεγόμενο αυτοκίνητο [video]

Φορτηγό χωρίς φρένα συνθλίβει 10 σταματημένα αυτοκίνητα σε μποτιλιάρισμα, και ηρωικοί πολίτες σώζουν γυναίκα οδηγό από τις φλόγες.

Η καραμπόλα συνέβη στη Route 17, στο Binghampton της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, όταν μια νταλίκα έμεινε χωρίς φρένα και παρέσυρε 10 αυτοκίνητα μποτιλιαρισμένα λόγω έργων στον αυτοκινητόδρομο.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν ήταν και αυτό με την κάμερα στο ταμπλό, που το βλέπουμε ξαφνικά να επιταχύνει καθώς σπρώχνεται στο πλάι από το ανεξέλεγκτο φορτηγό.

Καθώς η νταλίκα περνάει με ταχύτητα δίπλα από το αυτοκίνητο με την κάμερα, βλέπουμε για μια στιγμή τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Στα στιγμιαία πλάνα φαίνεται το φορτηγό να σπρώχνει ένα SUV Chevrolet Tahoe, που παρά το τεράστιο μέγεθός του έχει συνθλιβεί σε διαστάσεις Smart!

Απίστευτο, αλλά στην τρομακτική καραμπόλα δεν σκοτώθηκε κανείς! Τραυματίστηκαν 10 άτομα, τα δύο σοβαρά αλλά χωρίς να απειλείται η ζωή τους. Με απλές εκχυμώσεις και εκδορές σώθηκε και η γυναίκα οδηγός που βλέπουμε στο video να έχει παγιδευτεί μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό της.

Το μισολιωμένο λευκό σεντάν έχει σπρωχτεί πάνω στο μεσαίο τοιχίο ασφαλείας και παίρνει αμέσως φωτιά προφανώς λόγω διαρροής βενζίνης. Μέχρι να συνέλθουν όλοι από την καραμπόλα, περνάει ένα λεπτό χωρίς να επέμβει κανένας για να βοηθήσει τη γυναίκα. Μετά όμως τρέχουν αρκετά άτομα που αψηφώντας τις φλόγες που φουντώνουν και ξαναφουντώνουν απρόβλεπτα, σβήνουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες και βγάζουν σώα τη γυναίκα από το αυτοκίνητο.

Ο δήμαρχος του Binghampton, Rich David, που ανέβασε το video στο Facebook, έπλεξε το εγκώμιο των πολιτών που έκαναν τη διάσωση και δήλωσε ότι θα βρει ποιοι είναι για να τους βραβεύσει.

Ο οδηγός της νταλίκας, Allen Kirkpatrick, 74 ετών (σας θυμίζει τίποτε;…), συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της οδήγησης ανασφαλούς οχήματος.

[Πηγή: WNEP]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube