Πήρε παραμάζωμα αυτοκίνητα και σκούτερ [video]

Πήρε παραμάζωμα αυτοκίνητα και σκούτερ [video]

Το αυτοκίνητο αποτελεί απατηλά ασφαλές φράγμα για μια μοτοσικλέτα και του λόγου το ασφαλές επιβεβαιώνει το video.

Μια επικίνδυνη κατάσταση μπορεί να τύχει ανά πάσα στιγμή σε κάθε χρήστη του δρόμου. Η συνταγή ασφαλείας είναι φυσικά να βρίσκεσαι πάντα σε εγρήγορση και να μην θεωρείς ότι το ίδιο κάνουν και οι άλλοι.

Το δεύτερο, αλλά εξίσου σημαντικό είναι η χρήση του εξοπλισμού ασφαλείας που επιβάλλει το μέσο που χρησιμοποιείς. Ειδικά όταν αυτό είναι μοτοσικλέτα. Για παράδειγμα είναι αυτοκτονικό να μπορείς να συντηρείς μια μηχανή ή έστω ένα σκούτερ και να μη διαθέτεις χρήματα για να αγοράσεις τουλάχιστον ένα κράνος.

Δείτε για παράδειγμα στο video τι συνέβη. Ένα ημιφορτηγό περίμενε για να στρίψει δεξιά, διασχίζοντας ένα δρόμο με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, αλλά και χωρίς διαγράμμιση μεταξύ των δύο εσωτερικών αντίθετων λωρίδων. Η τοποθέτησή του ήταν εμφανώς μέσα στην αντίθετη λωρίδα, αλλά χωρίς τη διαγράμμιση δεν είχε σαφή ιδέα πόσο μέσα είχε μπει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Βοθρατζίδικο ανατινάζεται live μέσα στη Μόσχα [video]

Ένα σκούτερ περίμενε από πίσω του με αναβάτες μια γυναίκα που εμπρός της καθόταν ένα κοριτσάκι, αμφότερες χωρίς κράνος. Πιο πίσω ακόμα ένα σκούτερ με μια αναβάτη περίμενε επίσης για να στρίψει. Ένα αντιδιερχόμενο ημιφορτηγό, προσπερνώντας, δεν είχε χώρο να αποφύγει το άλλο που ανέμενε, οπότε έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Οι δύο τους πλέον, μαλλιά κουβάρια, έπεσαν πάνω στα σκούτερ και σε ένα ακόμη αυτοκίνητο.

Η τύχη της μιας αναβάτριας και των οδηγών παραμένει άγνωστη, καθώς δεν αναφέρεται κάτι συγκεκριμένο στην περιγραφή.

[Πηγή liveleak]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube