Πήγε να κλέψει αυτοκίνητο που δεν μπορούσε να οδηγήσει!

Πήγε να κλέψει αυτοκίνητο που δεν μπορούσε να οδηγήσει!

Απείλησε τον ιδιοκτήτη, πήρε τα κλειδιά και δεν ήξερε τι να τα κάνει!...

Λένε πως να δουλεύεις σκληρά είναι δύσκολο, ενώ το να γίνεις εγκληματίας πολύ εύκολο. Για να γίνεις όμως επιτυχημένος εγκληματίας, πρέπει να έχεις και το στοιχειώδες νιονιό…

Για παράδειγμα, αν θέλεις να κλέψεις αυτοκίνητο, πρέπει να ξέρεις τα βασικά για την οδήγηση. Τα αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο μπορεί να είναι σήμερα σπάνια στις ΗΠΑ, αλλά δεν μπορείς να βασίζεσαι ολοκληρωτικά στη στατιστική… Αν το κάνεις, τα αποτελέσματα ίσως να είναι καταστροφικά.

Ο νεαρός επίδοξος ληστής ονομάζεται Ladell T. Cox και είναι 23 ετών. Περιφερόταν σε πάρκινγκ τράπεζας όταν είδε κάποιον να πλησιάζει το αυτοκίνητό του. Είχε πάει να εξοφλήσει δόση για το αυτοκίνητο σε κοντινό ντίλερ. Ο Ladell πρώτα του ζήτησε χρήματα, αλλά ήταν απλά ένα πρόσχημα.

Θα μπορούσατε να υποθέσετε ότι ήταν πονηρός, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο για να εκτιμήσει την κατάσταση και τις πιθανότητες επιτυχίας που θα είχε. Λάθος. Αν ήταν έτσι, θα είχε προσέξει τον λεβιέ ταχυτήτων ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα και θα είχε συνειδητοποιήσει ότι δεν θα μπορούσε με τίποτε να φύγει με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Όμως, όπως γράφει η Chicago Tribune, τράβηξε πιστόλι και απαίτησε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Όταν ο ιδιοκτήτης του τα έδωσε, τότε συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητο είχε κι ένα τρίτο πεντάλ που δεν είχε ιδέα τι να το κάνει. Έτσι ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να τον πάει στον προορισμό του.

Μέχρι εδώ θα τον έλεγες απλώς βλάκα. Αυτό που έκανε όμως στη συνέχεια ήταν μνημειώδης ηλιθιότητα: Έδωσε τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη, ενώ ακόμη δεν είχε μπει στο αυτοκίνητο. Ο ιδιοκτήτης τα πήρε, έβαλε μπρος κι έφυγε, αφήνοντάς τον σύξυλο στο πάρκινγκ!

Στο μεταξύ, περίοικος που είχε δει τη σκηνή, είχε ειδοποιήσει την αστυνομία κι ο Ledell συνελήφθη στα πράσα. Του πέρασαν χειροπέδες, τον έβαλαν στο κρατητήριο και θα δικαστεί στο αυτόφωρο για διακεκριμένη απόπειρα ληστείας…

[Πηγή: Chicago Tribune]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube