Οδήγησε το pick-up του μέσα στη θάλασσα! [video]

Οδήγησε το pick-up του μέσα στη θάλασσα! [video]

Ένα Chevrolet Silverado με τεράστιους τροχούς έβαλε πλώρη για τον Κόλπο του Μεξικού!

Όταν λέμε ότι ένα όχημα μπορεί να πάει παντού, συνήθως εννοούμε στη στεριά, όμως ο YouTuber WhistlinDiesel θέλησε να πάει αυτή την έννοια ένα βήμα παραπέρα, οδηγώντας το βελτιωμένο pick-up του στον Κόλπο του Μεξικού!

Ορισμένοι από εσάς θα γνωρίζετε πως ο Αμερικανός YouTuber υποβάλλει τα αυτοκίνητα που αγοράζει σε ακραίες μετατροπές και δοκιμασίες, με αποτέλεσμα να καταλήγουν συνήθως εντελώς κατεστραμμένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Έβαλε τετράγωνους τροχούς στο pick-up του [video]

Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο τεστ αποδείχθει άκρως επιτυχημένο, καθώς το βελτιωμένο Chevrolet Silverado 2500 με τα οκτώ τεράστια ελαστικά που έχει το ψευδώνυμο Monstermax, κατάφερε όχι μόνο να επιπλεύσει στο νερό αλλά να προχωρήσει κανονικότατα - έστω και σε χαμηλές ταχύτητες - επιστρέφοντας στην ακτή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η εικόνα ενός pick-up να πλέει στον Κόλπο του Μεξικού προσέλκυσε το ενδιαφέρον όχι μόνο των περαστικών αλλά και της αστυνομίας και του λιμενικού που έκοψαν πρόστιμο $70 ευρώ στον οδηγό και καπετάνιο για ελλιπή στοιχεία όσον αφορά τον αριθμό κυκλοφορίας του ... σκάφους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube