Ο Jeremy Clarkson παίρνει θέση για το BREXIT

Ο Jeremy Clarkson παίρνει θέση για το BREXIT

Λέει τι θα ψηφίσει και αποκαλύπτει επίσης τι θα ψηφίσουν οι May και Hammond

Δεν μπορούσε να μην διατυπώσει άποψη σε σχέση με το δημοψήφισμα για BREXIT της 23ης Ιουνίου ο Jeremy Clarkson, ένα δημοψήφισμα που δεν θα κρίνει μόνον την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην ΕΕ αλλά και το μέλλον της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως τονίζουν διεθνείς αναλυτές.
 
Έτσι ο Jeremy Clarkson μαζί με την συμπαρουσιαστή του James May συναντήθηκαν λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της Jo Cox από έναν 50χρονο νεοναζί, με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας  David Cameron και πήραν θέση για το δημοψήφισμα. 
 
Μάλιστα η συνάντηση δεν έγινε στην Downing Street, αλλά ο Cameron πήγε στα γράφεια της εταιρεία παραγωγής του του Clarkson, κάπου στο δυτικό Λονδίνο.
Ο ιδιόρυθμος Clarkson είπε στον Βρετανό πρωθυπουργό (θέλοντας να δηλώσει τη θέση τη δική του και του Mey για το BREXIT), πώς με τον James συμφωνούμε μόνο σε τρία πράγματα: Πως τα σάντουιτς είναι νόστιμα, το παλιό Subaru Legacy Outback είναι ένα καλό αυτοκίνητο και πως η Βρετανία πρέπει να παραμείνει στην Ευρώπη.
 
Μάλιστα, όταν ο Cameron τον ρώτησε ποια είναι η θέση του τρίτου της παρέας, του Richard Hammond σχετικά με το BREXIT, o Clarkson απάντησε με το γνωστό του χιούμορ, πως ο Hammond δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι στη Βρετανία γίνεται δημοψήφισμα. 
 
Ο Clarkson είχε και παλαίοτερα ταχθεί κατά του BREXIT δηλώνοντας με τον δικό του τρόπο πως είναι καλύτερα να μείνουμε μέσα στην ΕΕ και να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό το διαβολεμένο πράγμα να λειτουργήσει σωστά.  Πρέπει να δημιουργήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, με ένα στρατό και ένα νόμισμα και ένα ενοποιημένο σύνολο αξιών. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube