Κερδίστε μια Aston Martin και γνωρίστε τον Daniel Craig [video]

Κερδίστε μια Aston Martin και γνωρίστε τον Daniel Craig [video]

Αν θέλετε να νιώσετε πραγματικός James Bond, κάντε δωρεά $10 στην Υπηρεσία Εξουδετέρωσης Ναρκών (UNMAS) του ΟΗΕ.

Με μια καλή πράξη, θα πάρετε μέρος στην κλήρωση, της οποίας ο μεγάλος τυχερός θα βρεθεί ιδιοκτήτης μιας Aston Martin Vantage GT Roadster και γνωστός του “James Bond”.

H Aston έχει εξατομικευτεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του Daniel Craig, που σίγουρα τον γνωρίζετε από τις τελευταίες 4 ταινίες του James Bond (Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall και Spectre) κι από πολλούς άλλους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Αν κερδίσετε λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον Craig προσωπικά. Δεν θα σας παραδώσει ο ίδιος την Vantage στο σπίτι σας, αλλά θα πετάξετε με τον/την σύντροφό σας σε ένα μυστικό προορισμό, θα μείνετε σε ξενοδοχείο 4 αστέρων κι εκεί θα γνωρίσετε τον ηθοποιό και θα παραλάβετε το αυτοκίνητο.

Όπως λέει η ανακοίνωση, οι φόροι για την Aston είναι πληρωμένοι, όπως και τα μεταφορικά μέχρι το σπίτι σας. Την ταξινόμηση όμως θα πρέπει να την επιβαρυνθείτε εσείς – οπότε κάντε από τώρα οικονομία.

Όπως είπαμε, για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε δωρεά μέσω του Omaze, όπου 10 δολάρια θα σας δώσουν 100 κλήρους. Αν δωρίσετε περισσότερα, θα έχετε αναλογικά περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε κι επιπλέον ο οργανισμός θα σας στείλει ένα ψηφιακό ευχαριστήριο, ένα μπλουζάκι αποκλειστικής σειράς, ένα πόστερ ή πολλά άλλα δώρα. Κι αν δεν κερδίσετε, θα έχετε την ικανοποίηση ότι ενισχύσατε μια οργάνωση που σώζει χιλιάδες ζωές σε όλο τον κόσμο.  

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 13 Απριλίου 2017 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 27 του ίδιου μήνα. Το ταξίδι του τυχερού θα πραγματοποιηθεί ένα χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2018.

Να σημειώσουμε ότι ο νικητής δεν πρέπει να είναι κάτοικος Βελγίου, Ιταλίας, Μάλτας, Σιγκαπούρης, Ταϊλάνδης, Σουδάν, Συρίας, Κούβας, Ιράν, Ιράκ και Β. Κορέας, λόγω περιορισμών και απαγορεύσεων που ισχύουν σε ή για τις παραπάνω χώρες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube