H Chevrolet εύχεται χρόνια πολλά στη Ford Mustang [video]

H Chevrolet εύχεται χρόνια πολλά στη Ford Mustang [video]

Η ιστορία του μικρού πόνι που ήθελε να αποκτήσει μια Chevrolet Camaro.

Το αραβικό παράρτημα της Chevrolet δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό σποτάκι διάρκειας 20 δευτερολέπτων για να ευχηθεί χαρούμενα γενέθλια στο Ford Mustang με αφορμή την επέτειο 55 ετών από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς.

Πρωταγωνιστής στην διαφήμιση της Chevrolet με τίτλο "δεν θα ήταν πάρτι χωρίς εμάς" είναι ένα μικρό πόνι το οποίο συμβολίζει τη Ford Mustang που είναι γνωστή και ως pony car. Η τούρτα γενεθλίων έχει το έμβλημα της Mustang και το χαριτωμένο πόνι κλείνει τα μάτια του για να ευχηθεί, λίγο πριν σβήσει τα κεράκια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε τη νέα Ford Mustang

Chevrolet Camaro

Όπως αποκαλύπτεται στη συνέχεια, η ευχή του πόνι ήταν να αποκτήσει μία Chevrolet Camaro, ή αλλιώς τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της Ford Mustang στην κατηγορία των muscle car.

Πάντως αν αφήσουμε στην άκρη τα κόλπα του μάρκετινγκ, η Ford Mustang κυριαρχεί στην αρένα των πωλήσεων, διατηρώντας τον τίτλο του πιο εμπορικού sports coupe στον κόσμο για 4 συναπτά έτη. Με αφορμή την επέτειο 55 ετών, η Ford παρουσίασε το πακέτο High Performance Package για την έκδοση με τον "μικρό" κινητήρα EcoBoost 2,3 λίτρων που αυξάνει την απόδοσή του στους 330 PS με αρκετές ακόμα βελτιώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Test drive: Ford Mustang Fastback 2.3 Ecoboost Auto

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube