Έμεινε στη μέση του δρόμου το αυτοκίνητο της Xiaomi [video]

Έμεινε στη μέση του δρόμου το αυτοκίνητο της Xiaomi [video]

To Xiaomi SU7, μπορεί μέχρι στιγμής να τα πηγαίνει περίφημα στις πωλήσεις, ωστόσο δεν λείπουν και τα προβλήματα. Που σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, είναι αρκετά σοβαρά.

Xiaomi SU7

Η Xiaomi, όταν παρουσίασε το SU7, το πρώτο αυτοκίνητο της ιστορίας της, έδειξε πως είναι ικανή να χτυπήσει τον είτε εκ Κίνας είτε εκ Δύσης ανταγωνισμό.

Κάθε αρχή όμως είναι και δύσκολη, με το πόνημα του κινεζικού κολοσσού να παρουσιάζει μια σειρά από προβλήματα που ο ανταγωνισμός έχει λύσει προ πολλού. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες εκφράζουν παράπονα για το αυτοκίνητο, έχοντας διανύσει πραγματικά ελάχιστα χιλιόμετρα.

Μετά από μόλις 39 km, ένα Xiaomi SU7 έπαθε μπλακ-άουτ, αφήνοντας τον ιδιοκτήτη του στα κρύα του λουτρού

Xiaomi SU7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: MAXUS Euniq6, όνομα και πράμα

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων, ένα SU7, το οποίο παρέδωσε το πνεύμα του, μετά από μόλις 39 km! O άτυχος οδηγός, παρέλαβε το ολοκαίνουργιο SU7 και κατόπιν βγήκε στον αυτοκινητόδρομο, όπου είδε ένα προειδοποιητικό μήνυμα που έλεγε ότι το αυτοκίνητο θα σταματήσει άμεσα την πορεία του. Τον προέτρεπε μάλιστα να επικοινωνήσει με τον κατασκευαστή.

Εν συνεχεία, εμφανίστηκε ένα δεύτερο μήνυμα που πληροφορούσε τον οδηγό ότι υπάρχει βλάβη στο σύστημα μετάδοσης και ότι το αυτοκίνητο δεν μπορούσε να επιλέξει καμία ταχύτητα. Ούτε καν όπισθεν! Έτσι, το Xiaomi επέστρεψε με γερανό στην αντιπροσωπεία, με τους τεχνικούς όμως να μην μπορούν να προσδιορίσουν τα αίτια της βλάβης. Ως εκ τούτου, το αυτοκίνητο έπρεπε να επιστραφεί στο εργοστάσιο, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του μπλάκ-αόυτ, μόλις μερικά χιλιόμετρα αφότου βγήκε από την αντιπροσωπεία.

Ο ιδιοκτήτης, συνομιλώντας με τους ανθρώπους της εταιρείας ζήτησε να λάβει ένα νέο αυτοκίνητο και όχι το επισκευασμένο, πονοκεφαλιάζοντας τους ανθρώπους της Xiaomi. Κι αυτό γιατί όλα τα αντίτυπα που κατασκεύασε η εταιρεία, περίπου 10.000 έχουν κιόλας προπωληθεί.

Xiaomi SU7

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, η Xiaomi προτείνει ως λύση την επιστροφή όλου του ποσού στον οδηγό, καθώς επίσης και να αναλάβει όλα τα έξοδά που προκλήθηκαν εξαιτίας της βλάβης στο SU7. 
 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube