Elon Musk: Ή επιστρέφετε ή φεύγετε!

Elon Musk: Ή επιστρέφετε ή φεύγετε!

Ο Elon Musk απαγορεύει την εργασία από το σπίτι στους υπαλλήλους της Tesla και ζητά 40 ώρες εργασίας μίνιμουμ στο γραφείο διαφορετικά... ο καθένας σπίτι του.

Σύμφωνα με εσωτερικό σημείωμα που εστάλη στους εργαζομένους αλλά κυρίως στα ανώτερα στελέχη της Tesla, ο ισχυρός άνδρας της αμερικανικής φίρμας, Elon Musk, απαγόρευσε ουσιαστικά την εργασία από το σπίτι, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η φυσική παρουσία των 40 ωρών την εβδομάδα είναι η «ελάχιστη» απαίτηση εκ μέρους των εργαζομένων.

Ο Musk μάλιστα επιβεβαίωσε την ύπαρξη του συγκεκριμένου σημειώματος με ένα μήνυμα, που αλλού, στο Twitter: «Όσοι δεν επιθυμούν να συμμορφωθούν συνεχίζοντας να προσποιούνται ότι εργάζονται θα πρέπει να προσποιηθούν από δω και στο εξής ότι εργάζονται κάπου αλλού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο «memo» που εστάλη, το αφεντικό της Tesla προειδοποίησε τους υπαλλήλους ότι πρέπει να εργάζονται στο κεντρικό γραφείο που βρίσκεται πιο κοντά στην εργασία τους και όχι σε ένα υποκατάστημα που δεν σχετίζεται με τα καθήκοντά τους.

Tesla

Πρόσθεσε δε ότι θα εγκρίνει ο ίδιος τυχόν εξαιρέσεις στην απαγόρευση της εργασίας από το σπίτι. Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία πρόσθεσε μια δεύτερη βάρδια εργαζομένων στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, αναμένεται να αυξήσει περαιτέρω την παραγωγή της αυτή την εβδομάδα με τον Elon Musk να απαιτεί άπαντες να είναι παρόντες ώστε να επιτευχθούν οι παραγωγικοί στόχοι της φίρμας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube