Έκανε crash test με το που βγήκε από την αντιπροσωπεία [video]

Έκανε crash test με το που βγήκε από την αντιπροσωπεία [video]

Ακόμα ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που δεν πρόλαβε να το χαρεί για πάνω από λίγα δευτερόλεπτα.

Πριν από λίγες μέρες γράψαμε για την ανατροπή ενός ολοκαίνουριου Volkswagen Polo, όμως από ότι φαίνεται αυτό το περιστατικό δεν ήταν όσο σπάνιο όσο νομίζαμε. Ένα νέο βίντεο από την Ινδία καταγράφει μια ακόμα αμήχανη στιγμή, με τον ιδιοκτήτη ενός ολοκαίνουριου KIA Carnival να συγκρούεται μετωπικά με τον τοίχο που βρισκόταν ακριβώς έξω από την αντιπροσωπεία!

Το σκηνικό είναι παρόμοιο: το λευκό πολυμορφικό της KIA να είναι ντυμένο με κορδέλες, ο ιδιοκτήτης κάθεται στη θέση του οδηγού και οι φίλοι του έχουν βγάλει τα smartphone για να τραβήξουν τις πρώτες στιγμές με το καινούριο του αυτοκίνητο. Όλα πάνε καλά μέχρι που το όχημα περνά από την ανοιχτή πόρτα της αντιπροσωπείας - εκεί ο οδηγός μπερδεύει το γκάζι με το φρένο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον τοίχο που είναι λίγα μέτρα πιο πέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ολοκαίνουρια BMW M5 τράκαρε μόλις βγήκε από την αντιπροσωπεία! [video]

Παρόλο που δεν πρόλαβε να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, η μάσκα του KIA Carinval παραμορφώθηκε, με προφυλακτήρα και καπό να χρήζουν αντικατάστασης, ενώ άνοιξαν και οι αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού. Το αυτοκίνητο που είχε ακόμα τις ζελατίνες στα καθίσματα, παρέμεινε σε λειτουργική κατάσταση και μετά τη σύγκρουση, όμως έχει χάσει πλέον την ομορφιά του.

Μετά από λίγο, ο ιδιοκτήτης μπήκε ξανά στη θέση του οδηγού και έφυγε από την αντιπροσωπεία, αυτή τη φορά χωρίς να χτυπήσει σε κάποιο εμπόδιο. Μετά από αυτή την ντροπιαστική εμπειρία, θα κληθεί να πληρώσει τις επισκευές σε μια πρώιμη επίσκεψη στο συνεργείο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube