Βέβηλος, πάτησε πάνω στο καπό κινητήρα της Ferrari F40 για να βγάλει φωτογραφία

Βέβηλος, πάτησε πάνω στο καπό κινητήρα της Ferrari F40 για να βγάλει φωτογραφία

Έχει γίνει σάλος τις τελευταίες μέρες με τον Έλληνα συνδικαλιστή που πατούσε πάνω στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Κάπως έτσι και με αυτόν εδώ.

Ένα υπέροχο κομβόι supercars εμφανίστηκε στους δρόμους του Monaco, με μια πολύ γνωστή στους δρόμους του Πριγκιπάτου  Ferrari F40 μπροστά κι από πίσω της μια Bugatti EB110, μια Lamborghini Diablo SV, μια Lamborghini Countach 25th Anniversary, με λίγα λόγια οι πιο δυνατές εφηβικές μας φαντασιώσεις.

Κάποια στιγμή, ο οδηγός της Ferrari  σταματά, βγαίνει από το αυτοκίνητο και ανεβαίνει πάνω στο πίσω καπό. Ναι, σε αυτό το πολύ λεπτό πλαστικό στην ουσία κάλυμμα που σκεπάζει το πίσω μέρος του σωληνωτού πλαισίου, το υποπλαίσιο, τον κινητήρα, την ανάρτηση και τα διάφορα  περιφερειακά μηχανικά μέρη. Πατά με τα πόδια του, στέκεται όρθιος και φωτογραφίζει το, εκπληκτικό όντως, κομβόι της παρέας του. Δείτε το στιγμιότυπο στο 8:50 του video.

Μετά κατεβαίνει χαμογελαστός σα να μη συνέβη τίποτα, μπαίνει μέσα και συνεχίζει. Είναι και κάποιοι τέτοιοι ιδιοκτήτες, όπως υπάρχουν κι αυτοί που πετούν μια F40 στα χώματα και την οδηγούν σαν τρακτέρ για να κάνουν την πλάκα τους. Αλλά και αυτοί που τις φυλούν σε κλειστές κλιματιζόμενες αίθουσες και εκείνοι που τις βλέπουν σαν blue chips στο χρηματιστήριο των κλασικών αυτοκινήτων. Και είμαστε κι εμείς, που δεν θα γίνουμε ποτέ ιδιοκτήτες, αλλά πάντα θα έχουμε την Ferrari F40 και τα άλλα αυτοκίνητα αυτού του κομβόι εικόνισμα, ανάμεσα στα ιερά και στα όσια.    

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube