Αντεκδίκηση «μία σου και μία μου» σε αγώνα, καταλήγει σε γενική καταστροφή [video]

Αντεκδίκηση «μία σου και μία μου» σε αγώνα, καταλήγει σε γενική καταστροφή [video]

Μπορεί να έχεις στην ουσία δίκιο, αλλά η αυτοδικία δεν είναι ο τρόπος για να το βρεις…

Το να είσαι ανταγωνιστικός είναι το βασικό προαπαιτούμενο για την επιτυχία στους αγώνες. Όμως δεν πρέπει να «βλέπεις κόκκινο» και να θολώνει η κρίση σου.

Πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία σου, το μυαλό σου καθαρό και να μην ενεργείς εν βρασμώ ψυχής διότι τότε τα πράγματα μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου κι αυτό να αποβεί σε βάρος όλων – εκτός ίσως των τηλεθεατών (αφού και οι επί τόπου θεατές μπορεί να κινδυνεύσουν).

Πάρτε για παράδειγμα αυτό που συνέβη στο Bowman Gray Stadium της Βόρειας Καρολίνας, σε αγώνα του NASCAR Pro Series East. Σύμφωνα με την περιγραφή του video, o John Holloman IV (με το Νο.4) ήταν επικεφαλής του αγώνα και είχε βάλει πλώρη για τη νίκη, αλλά ο Robbie Brewer (Νο.68) τον έσπρωξε από πίσω, τον γύρισε και του πήρε τα πρωτεία. Κλασική περίπτωση για τιμωρία από τους αγωνοδίκες

Όμως ο Holloman δεν περίμενε την κρίση τους. Έφτασε τον Brewer πίσω από το safety car και τον χτύπησε επανειλημμένα, βγάζοντάς τον από την πίστα… μαζί με το αυτοκίνητο ασφαλείας! Ο Brewer, εκτός πίστας πλέον, τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και ο αγώνας ταχύτητας στο οβάλ του ¼ του μιλίου εξελίχθηκε σε αγώνα συγκρουομένων!

Τουλάχιστον οι δύο μονομάχοι μας έδωσαν μερικά διασκεδαστικά πλάνα…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube