Το body-kit της Zacoe δίνει στην BMW M2 άρωμα από E30 M3

Το body-kit της Zacoe δίνει στην BMW M2 άρωμα από E30 M3

Αν μεγάλωσες βλέποντας τις αγωνιστικές E30 M3 του DTM, θα λατρέψεις το νέο body-kit της Zacoe για την BMW M2.

Η εμφάνιση της G87 BMW M2 δίχασε το κοινό όταν παρουσιάστηκε, με τις τονισμένες γωνίες της και τα ιδιαίτερα πίσω φώτα. Η Zacoe έχει τη λύση.

Το νέο της body-kit υπόσχεται να προσδώσει στην BMW M2 εμφάνιση που παραπέμπει σε παλιά αγωνιστικά του DTM. Κάτι απόλυτα ταιριαστό, αφού το νέο μοντέλο θεωρείται πνευματικός διάδοχος της E30 M3. Δεν υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη, με εξαίρεση μια πιο θορυβώδη εξάτμιση.

Αφού η M2 αποτελεί τον συνεχιστή της παράδοσης που ξεκίνησε η E30 M3, τι πιο ταιριαστό από το να έχει και παρόμοια εμφάνιση

BMW M2

Οπτικά, ξεχωρίζεις αμέσως τις φαρδιές προεκτάσεις των φτερών με τους ενσωματωμένους αεραγωγούς. Συνδυάζονται με τονισμένα πλαϊνά μαρσπιέ, ενισχύοντας το σπορ προφίλ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Mε τη νέα BMW M2 στην πίστα των Σερρών

Η Zacoe ενσωματώνει επίσης θηριώδεις αεραγωγούς στον μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα. Και το καπό φέρει ανοίγματα, ενώ το πίσω μέρος είναι ντυμένο με κομψό διαχύτη, σταθερή πίσω φτερούγα και ducktail αεροτομή.

BMW M2

Ο βελτιωτικός οίκος από την Ταϊβάν ισχυρίζεται ότι αυτές οι αναβαθμίσεις δεν είναι απλώς κοσμητικές — υπόσχεται ότι αυξάνουν τη downforce και τη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Κρίμα να έχει τέτοιο κιβώτιο η ελαφρωμένη BMW M2 CS...

Επιπλέον, ο διαχύτης διαθέτει κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις της εξάτμισης της Fi-Exhaust. Αντικαθιστώντας τις 4πλές μπούκες της BMW M κι εκπέμποντας έναν πιο επιθετικό ήχο.

BMW M2

Αν πάντως θες να καρπωθείς το πλήρες στιλ, θα πρέπει να παντρέψεις το body-kit με τις ρετρό ζάντες αλουμινίου και τα αυτοκόλλητα της αγωνιστικής ομάδας της BMW σε ασημί αμάξωμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ανανέωση για την BMW M2, 20 επιπλέον ίπποι, ασημί ζάντες

Παρά τις επιρροές του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην εξωτερική εμφάνιση, η Zacoe δεν πείραξε τίποτα κάτω από το καπό. Η G87 BMW M2 διαθέτει ένα twin-turbo 3λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά, που παράγει 460 ίππους στα μοντέλα πριν την πρόσφατη ανανέωση. Και 480 ίππους στις μεταγενέστερες εκδόσεις .

BMW M2

Με την ονομασία «Meister», το νέο κιτ μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς προτιμήσεις και το βάθος της τσέπης των πελατών. Χρησιμοποιώντας υαλοβάμβακα, ανθρακονήματα ή συνδυασμό και των δύο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ H AC Schnitzer βελτιώνει την BMW M2 για ενοικίαση και οδήγηση σε πίστα

Αν κι η Zacoe δεν έχει αποκαλύψει την τιμολόγηση, οι εκτεταμένες τροποποιήσεις και το σαγηνευτικό αποτέλεσμα υποδηλώνουν ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα προσιτή.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube