Τι γυρεύει η Bugatti La Voiture Noire να ψωνίζει από τα Lidl;

Τι γυρεύει η Bugatti La Voiture Noire να ψωνίζει από τα Lidl;

Η Bugatti La Voiture Noire είναι το ακριβότερο καινούριο αυτοκίνητο όλων των εποχών. Αλλά ψωνίζει από τα Lidl.

Bugatti La Voiture Noire

Viral έγινε μια φωτογραφία που δείχνει μια Bugatti La Voiture Noire να ψάχνει να παρκάρει σε υποκατάστημα των Lidl. Η γερμανική αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων σούπερ μάρκετ από το Νέκαρζουλμ της Γερμανίας είναι συνώνυμη των προϊόντων χαμηλής τιμής.

Κάτι εξαιρετικά οξύμωρο αν σκεφτούμε ότι η αγορά της Bugatti La Voiture Noire κόστισε €16,7 εκατομμύρια πριν πέντε χρόνια. Και βέβαια, δεν μπορούμε παρά να απορήσουμε που ένα τέτοιο στολίδι αναλώνεται στα καθημερινά ψώνια ενός νοικοκυριού.

Αν τα Lidl έχουν χιούμορ, θα δώσουν μερικές δωροεπιταγές στον κάτοχο της Bugatti La Voiture Noire για την τσάμπα διαφήμιση 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MotorForms (@motorforms)

Η Bugatti La Voiture Noire παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019 ως μία και μοναδική δημιουργία με βάση τη Chiron. Αποτέλεσε φόρο τιμής στην Type 57 SC Atlantic, που ήταν το προσωπικό όχημα του Jean Bugatti. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εξαφανίστηκε το 1938, ενώ μεταφερόταν από το Molsheim στο Μπορντό και δεν βρέθηκε ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτοκίνητο από τα Lidl; Ηλεκτρικό SUV-crossover με €10.000!

Ποιος όμως πλήρωσε €16,7 εκατομμύρια για πηγαίνει στα Lidl; Ούτε αυτό το ξέρουμε. Κάποτε υπήρξε έντονη φημολογία ότι ιδιοκτήτης είναι ο Cristiano Ronaldo αλλά ο ίδιος το διέψευσε. Έχει αγοράσει βέβαια μια Bugatti Centodieci, που του κόστισε κάτι παραπάνω από €9 εκατομμύρια. 

Bugatti La Voiture Noire

Πληροφορίες κάνουν λόγο για μυστική δημοπρασία στην οποία είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι καλύτεροι πελάτες της Bugatti. Είχε ακουστεί και το όνομα του Γερμανού επιχειρηματία Ferdinand Piech (πρώην αφεντικό του Ομίλου VW), όμως κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι επίσημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Bugatti La Voiture Noire: 65.000 ώρες εξέλιξης και... συνεχίζει!

Τώρα, η φωτογραφία του πανάκριβου γαλλικού μοντέλου σε ελβετικά Lidl πυροδότησε μια σειρά από πνευματώδη σχόλια στο Instagram. Ένας χρήστης αστειεύτηκε ότι «έτσι εξοικονομείς χρήματα για αυτό το αυτοκίνητο», ενώ ένας άλλος έγραψε «πώς να παραμείνετε πλούσιοι περισσότερο». Αλλά ακόμα κι αν ήταν κάποιο πανάκριβο κατάστημα, πάλι θα απορούσαμε γιατί κάποιος να επιλέξει ένα τέτοιο όχημα για τα ψώνια του. Διότι μπορεί να υποστεί την οποιαδήποτε ζημιά κι έχει ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube