Ζήσε μια μοναδική εμπειρία με τη Ford Mustang Dark Horse

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία με τη Ford Mustang Dark Horse

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024, η Ford φέρνει έναν καινοτόμο όσο και μοναδικό διαγωνισμό μέσω TikTok για να βρεθείς στο τιμόνι της Ford Mustang Dark Horse.

Ford Mustang Dark Horse

Οι νικητές του διαγωνισμού της Ford θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της αμερικανικής φίρμας. Την Mustang Dark Horse.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γυρίσει ένα μοναδικό βίντεο με θέμα τη νέα Mustang Dark Horse που βρίσκεται στο περίπτερο της Ford στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024, η οποία φιλοξενείται αυτές τις μέρες στο Metropolitan Expo. Μπείτε στο κυνήγι και ανακαλύψτε τα σήματα του εμβληματικού μαύρου αλόγου που υπάρχουν στο αυτοκίνητο, παρουσιάστε το αυτοκίνητο με τον δικό σας μοναδικό τρόπο και στη συνέχεια εξηγήστε τον λόγο για τον οποίο θέλετε να πάτε μία εκδρομή μαζί του.

O διαγωνισμός της Ford ολοκληρώνεται σήμερα γι' αυτό τρέξτε να προλάβετε

Ford Mustang Dark Horse

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πρεμιέρα για την Έκθεση Auto Athina 2024

Κατόπιν, ανεβάστε το βίντεο στο TikTok προσθέτοντας το hashtag #DarkHorseAutoATH και ζητήστε από τους φίλους σας να σας υποστηρίξουν κάνοντας likes. Οι έξι πιο δημοφιλείς συμμετοχές-αναρτήσεις θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με την θρυλική Mustang Dark Horse την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Οι τυχεροί νικητές θα απολαύσουν μια συναρπαστική εκδρομή ως συνεπιβάτες σε μία από τις πιο ισχυρές και εντυπωσιακές Mustang όλων των εποχών. Νιώστε τους παλμούς σας να ανεβαίνουν, σε μια εμπειρία που δεν πρόκειται να ξεχάσετε.

Ford Mustang Dark Horse

Ο διαγωνισμός τρέχει από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου. Μπείτε στο TikTok και δημιουργήστε το καλύτερο περιεχόμενο ώστε να είστε εσείς εκείνος που θα ζήσει την μοναδική αυτή εμπειρία με την εντυπωσιακή Mustang Dark Horse.

Δείτε τον Διαγωνισμό εδώ: https://vm.tiktok.com/ZNecSGSwq/.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube