H νέα Ford Mustang Dark Horse στη Ford Σφακιανάκης

H νέα Ford Mustang Dark Horse στη Ford Σφακιανάκης

Η Ford Mustang Dark Horse, το απόλυτο track-day αυτοκίνητο στην κατηγορία των σπορ κουπέ τροφοδοτείται από την ισχυρότερη έως σήμερα έκδοση του 5λιτρου V8 κινητήρα Gen IV της Ford.

Ford Mustang Dark Horse

Η νέα Ford Mustang Dark Horse είναι η πλέον κατάλληλη Mustang ευρείας παραγωγής για χρήση σε πίστα και συγχρόνως η βάση για τη συμμετοχή του εμβληματικού κουπέ μοντέλου της Ford στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Τώρα, η κορυφαία έκδοση παραγωγής της οικογένειας Mustang ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και εκτίθεται στο FordStore της Ford Σφακιανάκης στην Αργυρούπολη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες να την δουν πρώτοι από κοντά, να την εξερευνήσουν και να μάθουν από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας όλες τις λεπτομέρειες για τις κορυφαίες τεχνολογικές περγαμηνές της.

Δείτε και εξερευνήστε πρώτοι από κοντά στο μοναδικό FordStore της Ford Σφακιανάκης στην Αργυρούπολη τη νέα Ford Mustang Dark Horse

Ford Mustang Dark Horse

Η Mustang Dark Horse τροφοδοτείται από μια ισχυρότερη έκδοση του νέου V8 κινητήρα Gen IV του Μπλε Οβάλ, διαθέτοντας διαφορετικούς εκκεντροφόρους και μοναδικές ρυθμίσεις. Ο σχεδιασμός του συστήματος εισαγωγής αέρα με δύο πεταλούδες γκαζιού επιτρέπει σε διπλάσιες ποσότητες φρέσκου αέρα να εισέρχονται στον κινητήρα, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό μέγιστη απόδοση 454 ίππων και ροπή 540 Nm.

Η έκδοση Dark Horse διατίθεται στάνταρ με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων της TREMEC με επιλογέα από τιτάνιο που έχει κατασκευαστεί μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης. Εναλλακτικά, διατίθεται με το 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Ford, με χειριστήρια αλλαγής στο τιμόνι. Η λειτουργία flat-shift επιτρέπει στον οδηγό να αλλάζει χειροκίνητα τις ταχύτητες χωρίς να σηκώνει το πόδι του από το γκάζι, ώστε η παροχή ισχύος να «αποκαθίσταται» σε κάθε αλλαγή όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Το Performance Package προσφέρεται στάνταρ, υπογραμμίζοντας τις δυνατότητες του μοντέλου στην πίστα. Αυτό το «πακέτο» περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων τεχνολογιών ένα βοηθητικό ψυγείο λαδιού κινητήρα, ένα ψυγείο λαδιού για το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο, ένα μοναδικό ψυγείο χαμηλού βάρους για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας, ισχυρότερους ανεμιστήρες στο σύστημα ψύξης, καθώς και ένα ακόμα ψυγείο στον πίσω άξονα.

Ford Mustang Dark Horse

Η Mustang Dark Horse περιλαμβάνει επίσης οπτικές αναβαθμίσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζουν τη θέση της ως το πιο «προσηλωμένο» όχημα ευρείας παραγωγής της Ford Mustang έβδομης γενιάς για χρήση σε πίστα. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν τα χαμηλότερα πλαϊνά μαρσπιέ, η σταθερή πίσω αεροτομή, ο αγωνιστικός διαχύτης, η τετραπλή απόληξη εξάτμισης σε μαύρο χρώμα και οι πιο σκουρόχρωμους προβολείς LED.

Το FordStore στην Ελλάδα που βρίσκεται στη Ford Σφακιανάκης στην Αργυρούπολη (Λ. Βουλιαγμένης 574, Αργυρούπολη, 2109975000) είναι ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος ο οποίος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να προσφέρει σε όλους τους πελάτες εύκολες και διασκεδαστικές εμπειρίες αγοράς.

Τα αυτοκίνητα στο πολυτελές FordStore είναι τοποθετημένα κατά «οικογένειες» ώστε όλοι να μπορούν να πλοηγούνται απροβλημάτιστα στο χώρο. Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένες περιοχές του FordStore, οι πελάτες θα βρουν όχι μόνο τις νέες προτάσεις της Ford αλλά και τα κορυφαία μοντέλα της σειράς «ST» που ξεχωρίζουν για τον σπορ χαρακτήρα τους, ενώ την ίδια ώρα στο τμήμα «Ανακαλύψτε τη Ford» όλοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία και τις υπηρεσίες της.

FordStore Sfakianakis

Στο FordStore της Ford Σφακιανάκης οι επισκέπτες θα βρουν επίσης μια πληθώρα ψηφιακών τεχνολογιών που θα τους παρέχουν με διασκεδαστικό τρόπο όλες τις πληροφορίες για τα αυτοκίνητα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Ανακαλύψτε τώρα τη νέα Ford Mustang Dark Horse στο FordStore της Ford Σφακιανάκης στην Αργυρούπολη και ετοιμαστείτε για μοναδικές οδηγικές εμπειρίες! Σύντομα διαθέσιμη και για test drive.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube