Τεράστια επιτυχία για το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Citroёn

Τεράστια επιτυχία για το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Citroёn

Η Citroёn μηδένισε τους τόκους και προσφέρει όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της σε 48 άτοκες δόσεις.

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Citroёn.

Δεν έχει συμπληρωθεί ούτε μήνας από το λανσάρισμα του προγράμματος και οι εκθέσεις Citroёn καταγράφουν μεγάλη προσέλευση πελατών που θέλουν να επωφεληθούν από την μοναδική αυτή προσφορά. 

citroen

Και αυτό γιατί σε ένα περιβάλλον που οι χρηματοδοτήσεις προβληματίζουν λόγω υψηλών επιτοκίων, η Citroёn αφουγκράστηκε τις ανάγκες των πελατών της και μηδένισε τους τόκους, προσφέροντας τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της με άτοκη χρηματοδότηση.

Με μόλις 25% προκαταβολή και εξόφληση σε διάστημα έως και 48 μηνών (4 χρόνια) δίχως καμία επιπλέον επιβάρυνση, ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει το αυτοκίνητο της αρεσκείας του, αποκομίζοντας μεγάλο οικονομικό όφελος.

Καθώς το πρόγραμμα ισχύει για τα μοντέλα C3, C3 Aircross, C4, C4X και C5 Aircross  (αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα), μπορούμε να πούμε πως αποτελεί μια από τις πλέον συμφέρουσες προτάσεις της αγοράς, καθώς καλύπτει όλες τις κατηγορίες της αγοράς.

Ωστόσο η προσφορά της Citroёn δεν εξαντλείται μόνο στο άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης. Η μάρκα, πιστή στη φροντίδα των καταναλωτών  προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων.

Ζητήστε σήμερα προσφορά συμπληρώνοντας την φόρμα ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube