Όφελος έως και €5.000 για τα SUV της Subaru

Όφελος έως και €5.000 για τα SUV της Subaru

H Πλειάδες Motors A.E., επίσημη αντιπροσωπεία της Subaru στην Ελλάδα, ανακοίνωσε εκπτώσεις έως €5.000, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση για όλα τα SUV της.

Subaru SUV Range

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη Subaru και να κλείσουν το καινούργιο τους αυτοκίνητο με προνομιακή τιμή και πολύ γρήγορη παράδοση.

Έτσι, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν άμεσα ένα από τα μοντέλα του Ιάπωνα κατασκευαστή, που διακρίνονται για την αξιοπιστία, την ασφάλεια αλλά και τον fun-to-drive χαρακτήρα. Είτε πρόκειται για το ολοκαίνουργιο Crosstrek είτε για το αμιγώς ηλεκτρικό Solterra τώρα είναι μια μοναδική ευκαιρία απόκτησης ενός SUV Subaru σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή.

Subaru Crosstrek

Όλα τα αυτοκίνητα της Subaru που διατίθενται στην Ελλάδα ενσωματώνουν το μοναδικό σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive, έχουν στάνταρ αυτόματο κιβώτιο CVT και φέρουν το σύστημα προληπτικής ασφάλειας ΕyeSight. Το πρόγραμμα αυτό ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι καθημερινά 09.30-20.30 και το Σάββατο 10.00- 14.00. Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού test drive: 210 6800800.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube