Νέα διάκριση για το Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

Νέα διάκριση για το Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

Το ελαστικό για όλες τις εποχές Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 γίνεται το πρώτο που αξιολογείται με υψηλή θετική βαθμίδα από το ADAC.

Goodyear

Το Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 έγινε το πρώτο ελαστικό όλων των εποχών που λαμβάνει υψηλή βαθμολογία σε δοκιμή ελαστικών ADAC, κερδίζοντας στην κατηγορία 16 ιντσών για όλες τις εποχές, την οποία δημοσίευσε ο γερμανικός οργανισμός.

Η ADAC, η μεγαλύτερη ένωση για την αυτοκίνηση στην Ευρώπη, σε συνεργασία με τους Αυστριακούς και Ελβετούς ομολόγους της ÖAMTC και TCS, δοκίμασαν 16 ελαστικά για όλες τις εποχές όσον αφορά την ασφάλεια σε χιόνι, βρεγμένο και στεγνό περιβάλλον, καθώς και περιβαλλοντική ισορροπία. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στο Volkswagen Golf με το δημοφιλές εξάρτημα 205/55 R16.

Αξιολογώντας τη Goodyear και δίνοντάς της τη πρώτη θέση στην κατάταξη στην κατηγορία για όλες τις εποχές, οι δοκιμαστές της ADAC παρατήρησαν ένα  «άψογα κατασκευασμένο», ελαστικό  χωρίς "εξαιρετικές αδυναμίες σε κανέναν τομέα», ενώ επισήμαναν και την ανταπόκριση του προϊόντος «σε βρεγμένους και χειμερινούς δρόμους.

Η καλή περιβαλλοντική ισορροπία, που καθορίζεται από την υψηλή απόδοση, τη χαμηλή φθορά των ελαστικών και τα προβλεπόμενα χιλιόμετρα πάνω από το μέσο όρο είναι στοιχεία που δικαιολογούν την πρωτοκαθεδρία του.

Goodyear

Πράγματι, το Vector 4Seasons Gen-3 αποδείχθηκε το καλύτερο σε απόσταση 67.000 km, που είναι 45,6% πιο πάνω από τις χειρότερες επιδόσεις δοκιμών, αναφορικά με  τα χιλιόμετρα.

Ο Ben Glesener, Διευθυντής Τεχνολογίας, Goodyear EMEA, σχολίασε την επιτυχία αυτή ως εξής: «Η συνεχής αναγνώριση της Goodyear σε δοκιμές κύρους υπογραμμίζει τη συνεχή μας  δέσμευση στην ανάπτυξη  πρωτοποριακής τεχνολογίας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που το Vector 4Seasons Gen-3 έγινε το πρώτο ελαστικό για όλες τις εποχές που τοποθετήθηκε ψηλά στην κατάταξη της ADAC, αναγνώριση που αναδεικνύει τις δυνατότητές του σε ξηρές, βρεγμένες και χιονισμένες συνθήκες σε συνδυασμό με την εξαιρετική χιλιομετρική του απόδοση».

Πηγή: Goodyear

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube