Έπιασε κορυφή το Peugeot 2008 στην ελληνική αγορά

Έπιασε κορυφή το Peugeot 2008 στην ελληνική αγορά

Το Peugeot 2008, με τις 2.739 πωλήσεις του, αναδείχθηκε το δημοφιλέστερο SUV στην ελληνική αγορά, ανεξαρτήτως μεγέθους και κατηγορίας για το πρώτο 5μηνο του έτους.

Peugeot 2008

Ένα από τα πλέον δημοφιλή «λιοντάρια» της Peugeot, ξεκίνησε δυναμικά την πορεία του τους πρώτους μήνες του 2024, σημειώνοντας εξαιρετικές πωλήσεις. Το νέο Peugeot 2008 με 2.739 ταξινομήσεις ταξινομήσεις στο πρώτο πεντάμηνο, αποτελεί το δημοφιλέστερο SUV της ελληνικής αγοράς ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Επιπλέον, παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων στα Β-SUV αγγίζοντας ένα μερίδιο της τάξεως 14,2%, στην πιο δημοφιλή κατηγορία της αγοράς. Ειδικότερα, η πρωτιά του νέου Peugeot 2008 στην κατηγορία των SUV αποδεικνύει ότι αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για τους ιδιώτες αγοραστές όσο και για εταιρίες, αφού ξεχωρίζει για την ευρεία γκάμα κινητήρων (εκδόσεις βενζίνης, hybrid και αμιγώς ηλεκτρική), τις καλές επιδόσεις σε συνδυασμό με την οικονομία χρήσης και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, που δεν περνά απαρατήρητος.

Το νέο Peugeot 2008 με 2.739 ταξινομήσεις αποτελεί το δημοφιλέστερο SUV της ελληνικής αγοράς ανεξαρτήτως κατηγορίας

Peugeot 2008

Το νέο 2008 διατηρεί τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με τον προκάτοχό του. Έχει μήκος 4.3 m, πλάτος 1.98 m (συμπεριλαμβανομένων των καθρεπτών) και ύψος 1.55 m. Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών παραμένει αμετάβλητη, στα 434 lt (κάτω από την εταζέρα).

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο δίκτυο των επίσημων διανομέων της Peugeot, καθώς και στο www.peugeot.gr

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube