Αποκτήστε το Ford Focus με όφελος έως και €6.300

Αποκτήστε το Ford Focus με όφελος έως και €6.300

To Ford Focus, ένα από τα πλέον εμβληματικά μικρομεσαία αυτοκίνητα της αγοράς, μπορεί να γίνει δικό σας, μέσω του προγράμματος Ford Easy, με όφελος έως και €6.300.

Ford Focus

Όταν ακούμε την έννοια «μικρομεσαία αυτοκίνητα», το μυαλό μας αβίαστα πηγαίνει στο Ford Focus. Ένα μοντέλο που με το πέρασμα των ετών ωριμάζει, διατηρώντας όμως πάντα όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το ξεχώριζαν από τον ανταγωνισμό.

To εμβληματικό χάτσμπακ της Ford, από το 1998 που πρωτοκυκλοφόρησε, κατάφερε να θέσει νέα δεδομένα στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι 7,6 εκατομμύρια πωλήσεις του στην Ευρώπη.

Η προσφορά για την απόκτηση του Ford Focus, με όφελος έως και €6.300 τρέχει μέχρι τις 30/6

Ford Focus

Σήμερα, το Ford Focus έρχεται πιο σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο από ποτέ, προτάσσοντας την μοντέρνα και ελκυστική σχεδίαση, που συνδυάζεται με τεχνολογίες αιχμής. Και όλα αυτά χωρίς να αλλάζει στο ελάχιστο ο οδηγοκεντρικός χαρακτήρας, σήμα-κατατεθέν του αυτοκινήτου, όπως αποτυπώνεται στις εκδόσεις ST Line και ST Line X.

Για όσους όμως αναζητούν την περιπέτεια, oι εκδόσεις Active και Active X συνδυάζουν την κλασική αίσθηση Focus, με στοιχεία που παραπέμπουν σε SUV μοντέλα, όπως τα πλαστικά προστατευτικά στις θόλους των τροχών και οι μπάρες οροφής.

Ανοίγοντας την πόρτα του Ford Focus, αντιλαμβάνεσαι πως πνέει ένας άκρως σύγχρονος, μίνιμαλ και hi-tech αέρας. Τα υλικά κατά μήκος του ταμπλό είναι ιδιαίτερα ποιοτικά, η συναρμογή στιβαρή, δείχνοντας πως η καμπίνα του Focus θα αντέξει στο χρόνο. Πίσω από το τριάκτινο και ωραίο σε αίσθηση και αφή τιμόνι, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3” με καλή ευκρίνεια και μπόλικη πληροφορία.

Αναμφίβολα όμως, το highlight της καμπίνας είναι η οριζόντια τοποθετημένη οθόνη αφής 13,2”, μέσω της οποία ο οδηγός πρακτικά μπορεί να ρυθμίσει τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητο. Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας είναι κορυφαίες, με το προηγμένο σύστημα SYNC4 να επιτρέπει ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto. Μάλιστα, μέσω της εφαρμογής Ford Pass, ο οδηγός μπορεί να έχει πρόσβαση στις βασικότερες πληροφορίες του αυτοκινήτου, όπως τη στάθμη του ρεζερβουάρ μέσα από την οθόνη του smartphone του.

Ford Focus

Ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας του Focus, πέρα από τους χώρους, την τεχνολογία και την οδική συμπεριφορά, είναι και ευρεία γκάμα επιλογών ως προς τα αμαξώματα (5θυρα και στέισον) και τα κινητήρια σύνολα. Ο πολυβραβευμένος 1.000άρης Ecoboost με την ήπια υβριδική υποβοήθηση και τους 125 ή 155 ίππους είναι διαθέσιμος τόσο με 6άρι χειροκίνητο όσο και 7άρι αυτόματο κιβώτιο. Στις εκδόσεις Active και Active X, το παρών δίνει και ο 1.500άρης πετρελαιοκινητήρας των 115 ίππων που συνεργάζεται εκ νέου με 6άρι χειροκίνητο ή 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

Αν λοιπόν θέλετε ένα μεσαίο οικογενειακό αυτοκίνητο, με εξαιρετικό πάτημα στο δρόμο, απαράμιλλη ασφάλεια και οικονομία καυσίμου, το Ford Focus αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές. Αυτή μάλιστα είναι η ιδανική περίοδος για την αγορά του, καθώς μέσω του προωθητικού προγράμματος Ford Easy και το προνομιακό επιτόκιο 2,99% της Ford Finance, το όφελος μπορεί να φτάσει ακόμα και τα €6.300.

Ford Focus

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων μέχρι τις 30/6 και συνοδεύεται από 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και προνομιακό επιτόκιο Ford Finance 2,99%.

Πάμε όμως να δούμε ορισμένα παραδείγματα, μέσω των οποίων αποτυπώνεται το μεγάλο όφελος του προγράμματος:
•    Εκδόσεις Focus ST-Line 125ps mhev Auto, Active Design 155ps M6 & Active 115ps ντίζελ, 8 χρόνια (ή 100.000 km) εργοστασιακή Εγγύηση Ford Protect, προνομιακό επιτόκιο Ford Finance 2,99% (12 – 60 μήνες, προκαταβολή από 20%), όφελος €4.450 (συμ/νου Φ.Π.Α. 24%).

•    Εκδόσεις Focus Active X 115ps ντίζελ, 8 χρόνια (ή 100.000 km) εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, προνομιακό επιτόκιο Ford Finance 2,99% (12 - 60 μήνες, προκαταβολή από 20%), όφελος €6.300 (συμ/νου Φ.Π.Α. 24%).

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube