Από €28.900 η ηλεκτρική Alfa Romeo Junior

Από €28.900 η ηλεκτρική Alfa Romeo Junior

Επωφελούμενη από προωθητική ενέργεια και την κρατική επιδότηση, η ηλεκτρική Alfa Romeo Junior έχει €1.000 χαμηλότερη τιμή από της υβριδικής έκδοσης.

Alfa Romeo Junior

Με ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 156 ίππους και μέση αυτονομία που αγγίζει τα 410 km, η Alfa Romeo Junior είναι μία γνήσια Alfa με μοναδικό στιλ και οδηγικό ταπεραμέντο.

Χάρη στην νέα προωθητική ενέργεια που φτάνει τις €2.600 και την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», η ηλεκτρική Alfa Romeo Junior των 156 ίππων έχει πλέον εισαγωγική τιμή €28.900. Ήτοι €1.000 χαμηλότερα από την αντίστοιχη υβριδική έκδοση των 136 ίππων που είναι επίσης διαθέσιμη.

Ο βασικός εξοπλισμός είναι πολύ πλούσιος περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων καλώδια φόρτισης Mode 2 & 3, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 18” με διαμαντέ φινίρισμα, ενεργό cruise control, συνθετικό δερμάτινο τιμόνι, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόνομο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών.

Οι πρώτες Alfa Romeo Junior αναμένονται στην Ελλάδα στις αρχές του φθινοπώρου

Alfa Romeo Junior

Η εκκίνηση γίνεται χωρίς κλειδί και οι προβολείς είναι τεχνολογίας LED, ενώ το connectivity box, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25” και το Infotainment με οθόνη 10,1” που υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto παρέχουν την πλέον σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία.

Το επίπεδο εξοπλισμού Speciale φτάνει στις €30.900 και προσθέτει στοιχεία όπως: Αναγνώριση των οδικών σημάτων, μαύρο body kit, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές, ενεργή διατήρηση στην λωρίδα κίνησης, λειτουργία Stop&Go, είσοδο χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αναγνώριση τυφλού σημείου, ατμοσφαιρικό φωτισμό στην καμπίνα και σύστημα πλοήγησης.

Alfa Romeo Junior

Όπως προαναφέρθηκε, τόσο η ηλεκτρική όσο και η υβριδική έκδοση του ολοκαίνουργιου B-SUV της Alfa Romeo είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία στο δίκτυο συνεργατών της μάρκας, ενώ τον πλήρη τιμοκατάλογο μπορείτε να βρείτε στο alfaromeo.gr.

Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στην Ελλάδα στις αρχές του φθινοπώρου και θα αποτελούν μια ακόμα ενδιαφέρουσα επιλογή στην πιο δημοφιλή κατηγορία της αγοράς, συνδυάζοντας το μοναδικό οδηγικό ταπεραμέντο και το γνήσιο ιταλικό DNA. To αυτοκίνητο μάλιστα συνοδεύεται από 4 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια καθώς και από 8ετή κάλυψη για την μπαταρία υψηλής τάσης.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube