Ανακοινώθηκε η τιμή του νέου Nissan Qashqai

Ανακοινώθηκε η τιμή του νέου Nissan Qashqai

To ανανεωμένο Nissan Qashqai είναι έτοιμο να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική πορεία του στη χώρα μας, με την εγχώρια αντιπροσωπεία να ανακοινώνει την τιμή όλων των εκδόσεων.

Nissan Qashqai

Το νέο Nissan Qashqai, με πλήρως ανανεωμένη σχεδίαση και σημαντικές τεχνολογικές προσθήκες που έχουν στόχο την ενίσχυση της παρεχόμενης άνεσης και ασφάλειας, φιλοδοξεί να συνεχίσει τη διαχρονικά επιτυχημένη πορεία του στην ελληνική αγορά.

Η παραγωγή του στο Sunderland έχει ήδη ξεκινήσει και με όπλο την φρέσκια, δυναμική σχεδίαση και τις τεχνολογικές προσθήκες που θέτουν στο επίκεντρο την άνεση και την ασφάλεια στοχεύει απευθείας την κορυφή. Κι αυτό γιατί παρά τον αναβαθμισμένο και πλουσιότερο στάνταρ εξοπλισμό, διατηρεί ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τον προκάτοχό του και τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Ως αρχική τιμή για το ανανεωμένο Nissan Qashqai έχουν οριστεί οι €29.990

Nissan Qashqai

Στη βάση της προϊοντικής γκάμας, συναντούμε και πάλι δύο παραλλαγές του γνώριμου πλέον DIG-T κινητήρα της ιαπωνικής φίρμας. Και οι δύο συνεργάζονται με ένα ήπια υβριδικό σύστημα 12V, αποδίδοντας 140 ή 158 ίππους.

Όπως ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan, η έκδοση των 140 ίππων με το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ξεκινά από €29.990. Όσον αφορά την έκδοση με τον κινητήρα των 158 ίππων, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο X-Tronic, η τιμή της διαμορφώνεται στις €32.990.

Διαθέσιμη είναι και έκδοση με κίνηση στους τέσσερις τροχούς, για την οποία οι υποψήφιοι αγοραστές καλούνται να εκταμιεύσουν το ποσό των €36.990.

Nissan Qashqai

Στην κορυφή της γκάμας, τοποθετείται εκ νέου η υβριδική έκδοση e-Power, που υπόσχεται χαμηλότερες εκπομπές CO2 και ασυναγώνιστη οικονομία καυσίμου. Η πρωτοποριακή, «εξηλεκτρισμένη» έκδοση τoυ Nissan Qashqai αποτελείται από ένα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία και έναν 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 lt.

Ο βενζινοκινητήρας αυτός χρησιμοποιείται μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας και αποδίδει 190 PS και 330 Nm ροπής, έχοντας το μέγεθος ενός αντίστοιχου μοτέρ που συνήθως συναντάμε σε αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

Η τιμή της εν λόγω έκδοσης κυμαίνεται στις €39.990.

ΕΚΔΟΣΗΤΙΜΗ
Mild Hybrid 1.3 140 PS M/T€29.990
Mild Hybrid 1.3 158 PS X-Tronic€32.990
Mild Hybrid 1.3 158 PS X-Tronic 4WD€36.990
e-Power 190 PS€39.990

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube