Τριπλή διάκριση για την Continental με ελαστικά που αλλάζουν το παιχνίδι

Τριπλή διάκριση για την Continental με ελαστικά που αλλάζουν το παιχνίδι

Η Continental, παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ελαστικών και συστημάτων, κέρδισε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα φετινά βραβεία Tire Technology International (TTI), αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ποιότητα και την αντοχή των προϊόντων της.

Continental Awards

Αυτά τα βραβεία αποτυπώνουν τις πλέον καινοτόμες εξελίξεις στην τεχνολογία ελαστικών, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες των εταιρειών να προωθήσουν την ασφάλεια, την απόδοση και τη βιωσιμότητα. Με την Continental να είναι ο μόνος κατασκευαστής που φέτος απέσπασε τρεις διακρίσεις, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, η Continental να αναδείχθηκε νικήτρια στις κατηγορίες «Ελαστικό της Χρονιάς», «Environmental Achievement of the Year – Tire Design» και «Tire Concept of the Year».

Το AllSeasonContact 2 κέρδισε τον τίτλο του Ελαστικού της Χρονιάς, χάρη στην εξαιρετική του απόδοση σε αυτοκίνητα όλων των τύπων μετάδοσης κίνησης. Η καινοτομία του βασίζεται στην παντός καιρού αποτελεσματικότητά του, προσφέροντας ασφαλή χειρισμό, μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος και υψηλή άνεση στην οδήγηση. Το ελαστικό αυτό πιστοποιημένα τα καταφέρνει άριστα σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες, παραμένοντας αθόρυβο και αποδοτικό.

Η Continental είναι ο μόνος κατασκευαστής που απέσπασε τρεις διακρίσεις στα φετινά βραβεία Tire Technology International, επιβεβαιώνοντας την ουσιαστική υπεροχή των προϊόντων της

Continental AllSeasonContact2

Η αναβαθμισμένη του σύνθεση προσφέρει 15% μεγαλύτερο χιλιομετρικό ωφέλιμο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και η αντίσταση κύλισης έχει μειωθεί κατά 6%, χωρίς να γίνονται συμβιβασμοί στην ασφάλεια. Αυτό συνεπάγεται καλύτερη απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα και ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, προσφέροντας στους οδηγούς ασυναγώνιστη εμπειρία οδήγησης.

Στην κατηγορία «Environmental Achievement of the Year – Tire Design», η Continental διακρίθηκε για το UltraContact NXT, το πιο βιώσιμο ελαστικό επιβατικών αυτοκινήτων στην αγορά. Με έως και 65% ανανεώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά, το UltraContact NXT συνδυάζει αρμονικά την αειφορία με την υψηλότερη ασφάλεια και απόδοση.

Οι 19 διαθέσιμες διαστάσεις του προϊόντος έχουν λάβει την κορυφαία αξιολόγηση της ΕΕ («A») για αντίσταση κύλισης, φρενάρισμα σε βρεγμένες συνθήκες και εξωτερικό θόρυβο, επιτυγχάνοντας μια άριστη ισορροπία μεταξύ περιβαλλοντικής φροντίδας και ασφάλειας. Έτσι, το UltraContact NXT επισφραγίζει τη δέσμευση της εταιρείας για βιώσιμη ανάπτυξη, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα της οδηγικής απόλαυσης.

Continental UltraContact NXT

Η τρίτη διάκριση, το βραβείο «Tire Concept of the Year», απονεμήθηκε στο Conti CityPlus, ένα πρωτότυπο ελαστικό σχεδιασμένο για να αυξάνει την ενεργειακή απόδοση στις αστικές μετακινήσεις. Με τεχνολογίες αιχμής, το Conti CityPlus μειώνει τις εκπομπές CO₂ στα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, ενώ προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία στα ηλεκτρικά οχήματα, βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους έως και 10%, μιας και επιτυγχάνει εξοικονομήση της τάξης των 0,6 kWh/100 km.

Οι φετινές διακρίσεις στα βραβεία TTI επιβεβαιώνουν την αφοσίωση της Continental στη συνεχή βελτίωση της τεχνολογίας ελαστικών. Η ηγετική θέση της εταιρείας βασίζεται στην ικανότητά της να συνδυάζει την καινοτομία με την αειφορία και την απόδοση. Είτε πρόκειται για ασφαλέστερη οδήγηση, είτε για την προστασία του περιβάλλοντος, η Continental πρωτοπορεί, προσφέροντας λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Continental Cityplus

Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η καινοτομία και η βιωσιμότητα μπορούν να συνδυαστούν, εξασφαλίζοντας στους οδηγούς μια υψηλού επιπέδου εμπειρία οδήγησης.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube