Το δημοφιλές Dacia Sandero, πιο προσιτό από ποτέ!

Το δημοφιλές Dacia Sandero, πιο προσιτό από ποτέ!

Αναδεικνύοντας τον value for money χαρακτήρα του μοντέλου, η ελληνική αντιπροσωπεία της Dacia διαθέτει το Sandero σε τιμές που ξεκινούν από τα €15.900 «με το κλειδί στο χέρι».

Dacia Sandero

Τα Dacia Sandero και Sandero Stepway αποτελούν ένα αδιαφιλονίκητο success story, έχοντας καταφέρει να καθιερωθούν ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά μοντέλα στην ευρωπαϊκή, και κατά συνέπεια, την ελληνική αγορά.

Από το 2017, το Sandero αποτελεί συνεχώς το ευρωπαϊκό best seller στις πωλήσεις λιανικής, ενώ πολλές φορές έχει κατακτήσει την κορυφή των συνολικών πωλήσεων στην Ευρώπη, ξεπερνώντας ακόμα και τα πιο ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Βασισμένο στη σύγχρονη πλατφόρμα CMF-B του Renault Group, το Dacia Sandero διαθέτει φρέσκια σχεδίαση, σύγχρονη τεχνολογία και αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής. Προσφέρει μια πλήρη γκάμα ισχυρών και οικονομικών κινητήρων βενζίνης (TCe 90 – με δυνατότητα συνδυασμού με αυτόματο κιβώτιο CVT) και διπλού καυσίμου (βενζίνης/υγραερίου - ECO-G 100), που χαρίζει ασυναγώνιστη αυτονομία έως 1.500 km με ένα γέμισμα.

Dacia Sandero

Τέλεια σχέση τιμής και αξίας
Το Dacia Sandero είναι πιστό στις αρχές που κατέστησαν την Dacia ένα success story στην Ευρώπη. Ξεχωρίζει για τους άνετους χώρους για επιβάτες και τον κορυφαίο χώρο αποσκευών των 410 lt, ενώ η σχέση τιμής/αξίας το καθιστά το πιο ολοκληρωμένο και ανταγωνιστικό μοντέλο στην κατηγορία του. Είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα συνδεσιμότητας και υποβοήθησης της οδήγησης, εξασφαλίζοντας μια άνετη και ασφαλή οδηγική εμπειρία.

Ανάμεσα στις τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης που προσφέρει συμπεριλαμβάνονται το σύστημα σταθερής ταχύτητας με ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας, το έξυπνο σύστημα διαχείρισης ταχύτητας, το σύστημα ανίχνευσης απόσπασης προσοχής οδηγού, το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, το αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δίκυκλων, το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε οδόστρωμα με κλίση και οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει αν θα είναι ενεργά όλα ή κάποια από τα συστήματα υποβοήθησης μέσω του διακόπτη «MySafety».

Dacia Sandero

Με το κλειδί στο χέρι
Με τη νέα τιμή, το Dacia Sandero αναδεικνύει τον value for money χαρακτήρα του περισσότερο από ποτέ. Η τιμή της βασικής έκδοσης Expression TCe 90, σε λευκό χρώμα αμαξώματος, έχει μειωθεί στα €15.900, με το κλειδί στο χέρι. Δηλαδή, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Επιπλέον, οι τιμές των υπόλοιπων εκδόσεων Sandero και Sandero Stepway αποτελούν επίσης τελικές τιμές αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε αγοραστής μπορεί να αποκτήσει το νέο του Sandero/Sandero Stepway, καταβάλλοντας μόνο το ποσό της λιανικής τιμής χωρίς επιπλέον χρεώσεις όπως τέλη κυκλοφορίας, έξοδα έκδοσης πινακίδων, έξοδα μεταφορικών και προετοιμασίας αυτοκινήτου. Έτσι, το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει μέχρι και τα €1.325, περιλαμβανομένης και της τρέχουσας προωθητικής ενέργειας.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η αγορά κάθε Sandero και Sandero Stepway συνοδεύεται με 5 έτη εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας.

Η πιο κατάλληλη στιγμή να κάνετε δικό σας το Sandero είναι τώρα, επισκεπτόμενοι το επίσημο δίκτυο διανομέων Dacia σε όλη την Ελλάδα.

Dacia Sandero

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube