Ράλι Σουηδίας: O Ogier κάνει το «δύο στα δύο» και βάζει πλώρη για τον τίτλο

Ράλι Σουηδίας: O Ogier κάνει το «δύο στα δύο» και βάζει πλώρη για τον τίτλο

Eπεισοδιακή δεύτερη θέση για τον Paddon

Ο Ogier πέτυχε την τρίτη του νίκη στο Ράλι Σουηδίας και βάζει πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου καθώς φαίνεται πως και για μια ακόμη χρονιά δεν έχει αντίπαλο. 
Ο Γάλλος έκανε το «δύο στα δύο» μετά τη νικη του στο Μόντε με άνεση.
 
Στη δεύτερη θέση δικαίως πανηγύρισε ο Paddon όχι μόνον για την πολύ καλή του εμφάνιση με το Hyundai i20 WRC, αλλά και διότι τελικά μια ατυχία της τελευταίας στιγμής δεν στάθηκε ικανή να του κοστίσει τη θέση στο βάθρο.
 
Ο Paddon τερμάτισε στην τελευταία ειδική του αγώνα όντας δεύτερος, αλλά έχοντας και μια τεράστια τρύπα στο ψυγείο του. Και καθώς ο αγώνας τελειώνει στο σέρβις παρκ που δεν ήταν και... δίπλα, «παιζόταν» από το αν θα φτάσει ώς εκεί για να κατοχύρωσει και τυπικά την επιτυχία του.
Τελικά ο Νεοζηλανδός οδηγός τα κατάφερε.
 
Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως η Hyundai ανέβηκε στο βάθρο και στο Μόντε με τον Neuville (3η θέση) κάτι που δείχνει ότι οι Κορεάτες εξελίσσονται σε μια ανερχόμενη δύναμη. 
 
Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Mads Ostberg (Ford Fiesta RS WRC), ενώ τον άτυπο αγώνα για το μεγαλύτερο άλμα του αγώνα πέτυχε ο Νορβηγός Brynildsen (Ford Fiesta R5) φτάνοντας τα 45 μέτρα, σπάζοντας το περυσινό ρεκόρ των 44 μέτρων του T. Neuville.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube