Ράλι Πορτογαλίας: Ο Meeke αύξησε τη διαφορά του από τον Ogier

Ράλι Πορτογαλίας: Ο Meeke αύξησε τη διαφορά του από τον Ogier

Ο Sordo είναι μόλις 3" πίσω από τον δεύτερο Ogier που δείχνει να ταλαιπωρείται από μικροπροβλήματα

Μπορεί ο Latvala να κέρδισε την 3η ΕΔ της ημέρας αλλά ο Meeke εξακολουθεί να προηγείται στη γενική κατάταξη και μάλιστα ανέβασε τη διαφορά του από τον δεύτερο Ogier στα 11,5".
 
Στην τρίτη θέση και μόλις 3,1" πίσω από τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή βρίσκεται ο Sordo, ενώ στην 4η σκαρφάλωσε ο Tanak και ο Latvala με τους ίδιους ακριβώς χρόνους έως τώρα.
 
Ο Meeke παραπονάθηκε ότι στη διάρκεια της ειδικής του μύριζε κάτι σαν να καίγεται μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά συμπλήρωσε πως τα ελαστικά του είναι σε πολύ καλή κατάσταση. 
 
Τα πληρώματα κατευθύνονται τώρα στο Exponor όπου και το μεσημεριανό service park.
Στη συνέχεια, μετά το service και την προβλεπόμενη αλλαγή ελαστικών θα επαναλάβουν και πάλι τις τρεις ειδικές που έκαναν το πρωί, όπου η μεγάλη ανησυχία των οδηγών έχει να κάνει με την κατάσταση των δρόμων, αφού το πρωινό πέρασμα σίγουρα θα έχει «σκάψει» το χώμα και τα δεδομένα δεν θα είναι τα ίδια.
 
Ολοκληρώνοντας το δεύτερο αυτό πέρασμα τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς το Πόρτο όπου θα κάνουν δύο φορές την Porto Street Stage για να επιστρέψουν στη συνέχεια στο Exponor για το parc ferme και τη διανυκτέρευση, με το πρώτο αυτοκίνητο να φτάνει στις 20:00 τοπική ώρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube