Ράλι Πολωνίας: Τα πιο θεαματικά στιγμιότυπα της χθεσινής ημέρας [video]

Ράλι Πολωνίας: Τα πιο θεαματικά στιγμιότυπα της χθεσινής ημέρας [video]

Απίστευτα περάσματα σε έναν από τους πιο γρήγορους αγώνες του WRC

Ο Ott Tanak ξεκίνησε σήμερα στην Πολωνία με τον αέρα του πρωτοπόρου, έχοντας χθες τερματίσει πρώτος εμπρός από τους Αndreas Mikkelsen και Hayden Paddon.
 
Ο Tanak, που από πέρυσι είχε δείξει πως στο συγκεκριμένο αγώνα ήταν ταχύτατος, πυροβόλησε από το πρωί κερδίζοντας την τρίτη ΕΔ της ημέρας, αλλά στη συνέχεια έχασε έδαφος. Στη συνέχεια και για το δεύτερο loop, αποφάσισε να ρισκάρει και να πάρει μαζί του μια μόνο ρεζέρβα αντί για δύο που είχε το πρωί για να μειώσει το βάρος του Fiesta του, ρίσκο που εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι του βγήκε. Ο Εσθονός κέρδισε τρεις συνεχόμενες ειδικές διαδρομές και μπήκε επικεφαλής στη γενική κατάταξη, μένοντας εκεί μέχρι το κλείσιμο της ημέρας, 4,2 δευτερόλεπτα εμπρός από το δεύτερο Mikkelsen.
 
Την ίδια στιγμή ο Paddon που αντιμετώπιζε πρόβλημα με τις βαθιές αυλακιές στις ειδικές που άφηναν τα προπορευόμενα αυτοκίνητα, αλλά δεν ήταν και ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το Hyundai του, περιορίστηκε στην τρίτη θέση, 10,2" πίσω από την κορυφή. Ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τρεις από τις εννέα ειδικές της ημέρας, έναντι μιας του Mikkelsen και τεσσάρων του Tanak. 
 
Ο Ogier που άνοιγε το δρόμο είναι 16,3" πίσω από την κορυφή, στην τρίτη θέση, κερδίζοντας μόνον την υπερειδική.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube