Μεγαλειώδες burn-out από τον Denny Hamlin! [video]

Μεγαλειώδες burn-out από τον Denny Hamlin! [video]

Έτσι πανηγύρισε νίκη του, κάνοντας τους ιθύνοντες του NASCAR να θέλουν να απαγορεύσουν τους πανηγυρισμούς!...

Μετά την πρόσφατη νίκη του στο Watkins Glen, την πρώτη του σε κανονική (όχι οβάλ) πίστα, ο Denny Hamlin έκανε ακριβώς αυτό που θα έκανε ο καθένας αν είχε στη διάθεσή του 900 ίππους και πίσω κίνηση…

…ένα burn-out. Αλλά τι burn-out! Μεγαλειώδες, όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί.

Όμως οι ιθύνοντες των αγώνων NASCAR προφανώς δεν ενθουσιάστηκαν από τους πανηγυρισμούς του Hamlin και φαίνεται πως θέλουν να καταστείλουν τις τέτοιου είδους επιδείξεις.

O Steve O’Donnell, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και Chief Racing Development Officer του NASCAR, δήλωσε ότι η διοίκηση του πρωταθλήματος είναι δυσαρεστημένη από τους «υπέρμετρους πανηγυρισμούς».

«Είναι κάτι που προϋπήρχε και προσπαθούμε να αποφεύγουμε ζυγίζοντας τους εορτασμούς. Νομίζω πως θα γίνει κάτι στο πολύ κοντινό μέλλον – και δεν τα ρίχνω όλα στο αυτοκίνητο με το Νο.11, είναι κάτι ο οποίο έχουμε συζητήσει, είναι μια συνήθεια που δεν θέλουμε να βλέπουμε», είπε ο O’Donnell.

Πρόκειται για αλλαγή πλεύσης του NASCAR, δεδομένου ότι τον περασμένο Οκτώβριο είχε πει ότι δεν σκόπευε να περιορίσει τους πανηγυρισμούς νίκης, τους οποίους χαρακτήριζε «ευκαιρία να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για τη νίκη και να δώσουν στους φαν ένα ξέσπασμα».

Ορισμένες αντίπαλες ομάδες ισχυρίζονται ότι αυτού του είδους οι επιδείξεις είναι ένας τρόπος να γίνονται επί τούτου ζημιές στα αυτοκίνητα με σκοπό να καλύπτονται παράνομες μετατροπές. Όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηριχθεί αυτός ο ισχυρισμός.

Ο O’Donnell όμως δεν είναι πεπεισμένος ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο: «Θέλουμε να βλέπουμε πανηγυρισμούς και πιστεύουμε ότι οι οδηγοί μπορούν να πανηγυρίζουν χωρίς να κάνουν αυτό το πράγμα», είπε.

Ανάλογη ήταν παλιότερα και η αντίδραση των ιθυνόντων στην F1 και το WRC, με αποτέλεσμα να «ξανοστίσουν» οι αγώνες και να ξενερώσουν οι θεατές…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube