Αγωνιστική Lambo Huracán LP 610-4 Super Trofeo

Αγωνιστική Lambo Huracán LP 610-4 Super Trofeo

Η Lamborghini ανακοίνωσε ότι ήδη εργάζεται πάνω σε μια νέα αγωνιστική Huracán LP 610-4 Super Trofeo.

H Lamborghini, πέρα από την ανακοίνωση δεν έδωσε άλλες πληροφορίες για την αγωνιστική Huracán LP 610-4 Super Trofeo, επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο εξελίσσεται από τους οδηγούς-δοκιμαστές Fabio Babini και Adrian Zaugg, υπό την εποπτεία του δοκιμαστή του R&D της ιταλικής εταιρείας Giorgio Sanna.

Πληροφορίες σχετικά με την αγωνιστική αναβάθμιση, τις επιδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έδωσε η Lamborghini. Να σημειώσουμε όμως προς υπενθύμισή σας ότι η «πολιτική» Huracan  εφοδιάζεται με μία βελτιωμένη έκδοση του 5.2 V10 της Gallardo, πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6 και αποδίδει 610 ίππους στις 8.250 rpm και 57 kgm ροπής στις 6.500 rpm. Συνεργάζεται με ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση. Νούμερα που την καθιστούν ικανή για επίδοση 3,2” στα 0-100 km/h και για τελική ταχύτητα 325 km/h.  

Η νέα Lamborghini Huracán LP 610-4 Super Trofeo θα συμμετάσχει και στις τρεις Σειρές του Blancpain Super Trofeo, περιλαμβανομένων της Ευρώπης, της Ασίας και της Βορείου Αμερικής.

[Πηγή Lamborghini]


Fabio Babini, Giorgio Sanna και Adrian Zaugg

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube