Niki Lauda: Μόνον ο Θεός μπορεί να βοηθήσει τον Michael

Niki Lauda: Μόνον ο Θεός μπορεί να βοηθήσει τον Michael

Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του Γερμανού Παγμόσμιου Πρωταθλητή - Δεν αναμένεται άμεσα ιατρικό ανακοινωθέν

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου της Grenoble, ο Michael Schumacher μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Αλπεις.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εκπροσώπου της οικογένειας, η κατάσταση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή είναι κρίσιμη, αλλά δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια ανακοίνωση εκ μέρους των γιατρών, εκτός αν υπάρξει κάτι για το οποίο θα πρέπει να ενημερωθεί ο Τύπος.

Στο μεταξύ διάφορα δημοσιεύμα, κυρίως από γαλλικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν πως ο Schumi υποβλήθηκε το Σάββατο που πέρασε σε νέα αξονική η οποία δεν έδειξε κάποια βελτίωση της κατάστασής του, κάτι που δεν επιτρέπει στους γιατρούς να αισιοδοξούν.

Την ίδια ώρα σε δηλώσεις του, ο Αυστριακός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Niki Lauda σε συνέντευξή του στη γερμανική Die Zeit δήλωσε πως δεν μπορεί να κατανοήσει πως έγινε το ατύχημα, συμπληρώνοντας πως μόνον ο Θεός μπορεί να τον βοηθήσει. "Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να έχει πίστη. Κι όλοι οι πιστοί πρέπει να προσευχηθούμε για τον Michael. Είναι πολύ νέος και του αξίζει να συνεχίσει να ζει", είπε ο Lauda.

Στο μεταξύ δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως ότι υπάρχει βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος. Δημοσίευμα του γερμανικού περιδιοδικού Der Spiegel αναφέρει πως κάποιος τουρίστας, γράφοντας σε βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο τη φίλη του να κάνει σκι, αποτύπωσε τη στιγμή του ατυχήματος. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 35χρονος τουρίστας έχει ήδη δηλώσει πως το βίντεο είναι στη διάθεση των Αρχών αν του ζητηθεί και πως ο Schumi δεν κινείτο γρήγορα τη στιγμή του ατυχήματος.



Στο νοσοκομείο της Grenoble βρίσκονται συνεχώς η Corinna σύζυγός του Michael, τα παιδιά τους και ο πατέρας του Rolf, όπως και ο αδελφός του Ralf, περιμένοντας να ακούσουν μια καλή είδηση από το στόμα των γιατρών.

Στο γράφημα που δημοσιεύουμε απεικονίζονται οι βλάβες στον εγκάφαλο του Michael Schumacher από το κτύπημα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube