Trump, του δώρισαν Tesla Cybertruck με τη φάτσα του [video]

Trump, του δώρισαν Tesla Cybertruck με τη φάτσα του [video]

O Donald Trump εναγκαλίζει την ηλεκτροκίνηση ελέω Elon Musk. Ένα Tesla Cybertruck επισφραγίζει την αλλαγή πλεύσης.

Tesla Cybertruck

Ο Donald Trump υπήρξε μεγάλος πολέμιος των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με τον πολιτικό του αντίπαλο Joe Biden να τα υποστηρίζει αναφανδόν. Τώρα, ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ έλαβε ως δώρο ένα Tesla Cybertruck.

Όχι όμως ένα οποιοδήποτε Tesla Cybertruck, αλλά ένα με την «κατάλληλη» αμφίεση. Έχει ντυθεί με wrap και στις πόρτες απεικονίζει τον Ρεπουμπλικανό να σηκώνει τη γροθιά του στον αέρα για να δείξει ότι είναι ανίκητος. Aμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας του κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του στη Πενσυλβάνια.

Donald Trump κι Elon Musk, ένα ειδύλλιο εν εξελίξει; Με ένα Tesla Cybertruck στη μέση!

Το σύνθημα του Trump «Make America great again» βρίσκεται στο καπό του ηλεκτρικού οχήματος. Στη συνέχεια, ο 78χρονος Αμερικανός επιβιβάστηκε στο θηριώδες διπλοκάμπινο, με τον Elon Musk να πληκτρολογεί «Cool» ως σχόλιο σε μια αναδημοσίευση.

Δεν ήταν όμως το Tesla Cybertruck η αιτία που ο Donald Trump άλλαξε πολιτική έναντι της ηλεκτροκίνησης, αλλά ο Elon Musk. Την περασμένη εβδομάδα, ο Ρεπουμπικανός δήλωσε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να γλυκοκοιτάξει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα επειδή «ο Elon Musk με υποστήριξε πολύ έντονα». Για την ακρίβεια, έχει 45 εκατομμύρια λόγους, όσα και τα δολάρια που ο CEO της Tesla προσέφερε στην προεκλογική του καμπάνια.

Tesla Cybertruck

Ωστόσο, επέκρινε την υποδομή φόρτισης και εξήγησε πόσο ακριβό θα είναι να αναπτυχθεί περαιτέρω. «Θέλετε να έχετε αυτοκίνητο με βενζίνη. Θέλετε να έχετε υβριδικό, θέλετε να έχετε κάθε είδους σύστημα κίνησης, κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε ο Trump.

Όταν πριν ένα μήνα έγινε η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, ο Elon Musk ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει ακριβώς πώς νιώθει κάποιος που απειλείται η ζωή του. Επειδή δύο άνθρωποι προσπάθησαν να τον σκοτώσουν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δήλωσε.

Με μια δημοσίευση στο X, το μεγάλο αφεντικό της Tesla γνωστοποίησε ότι ήταν επίσης θύμα σε δύο απόπειρες δολοφονίας τους τελευταίους οκτώ μήνες. 

Ο Elon Musk ανέφερε ότι οι δράστες τελικά συνελήφθησαν σε απόσταση περίπου 20 λεπτών με το αυτοκίνητο από τα κεντρικά γραφεία της Tesla στο Τέξας. Κι οι δύο είχαν στην κατοχή τους όπλα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube