Τρία Tesla Cybertruck έχει τελικά ο Kadyrov της Τσετσενίας [video]

Τρία Tesla Cybertruck έχει τελικά ο Kadyrov της Τσετσενίας [video]

Αν απορούσες πού βρήκε το οπλισμένο Tesla Cybertruck ο Ramzan Kadyrov, Προέδρος της Τσετσενίας, μάθε ότι πλέον έχει άλλα δύο.

Τον Αύγουστο, ο Προέδρος της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov μάς αιφνιδίασε, ανακοινώνοντας ότι με κάποιο τρόπο πήρε στα χέρια του ένα ολοκαίνουργιο Tesla Cybertruck. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι του χάρισε ο ίδιος ο Elon Musk.

Βέβαια, ο διευθύνων σύμβουλος της ηλεκτρικής εταιρείας έσπευσε να το διαψεύσει. Πιο πρόσφατα ωστόσο, ο Kadyrov παραπονέθηκε το Tesla Cybertruck του σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί. Αναρωτήθηκε μάλιστα μήπως του το απενεργοποίησαν εξ αποστάσεως. Αλλά πριν αλέκτορα φωνήσαι, τώρα ο Τσετσένος διατείνεται ότι έχει στην κατοχή του δύο ακόμα ηλεκτρικά διπλοκάμπινα. Όλα βέβαια με στρατιωτική περιβολή, σε υπέρ-μάχιμη κατάσταση.

Αν μας προξενούσε έκπληξη πώς ο Kadyrov βρήκε ένα Cybertruck, φανταστείτε την απορία μας τώρα που έχει τρία...

Τα επιδεικνύει μάλιστα και σε βίντεο, όπου στρατιώτες με διάφορα είδη οπλισμού στέκονται σαν αστακοί στις καρότσες των EV φορτηγών. Τα δημοφιλή Tesla είναι ντυμένα με χακί wrap, ενώ οι στρατιώτες εξασκούνται στη σκοποβολή καταρρίπτοντας drone από το έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Cybertruck, φορτίζει σαν δαίμονας, αλλά τρώει πολύ λάστιχ

Η απορία παραμένει για το πώς τα τρία Cybertruck βρέθηκαν στην Τσετσενία. Δύο μοντέλα είχαν κατασχεθεί το Πάσχα στα σύνορα της Λιθουανίας, επειδή προσπάθησαν να μπουν παράνομα στη Ρωσία. Όμως δεν είναι αυτά, διότι τα συγκεκριμένα παραμένουν στο συνοριακό σημείο ελέγχου Šalčininkai μεταξύ Λιθουανίας και Λευκορωσίας.

Tesla Cybertruck

Μετά την κλιμάκωση της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας κι Ουκρανίας, επιβλήθηκαν κυρώσεις στη Ρωσία. Επιτήδειοι όμως τις παρακάμπτουν περνώντας πολυτελή οχήματα από τη Λευκορωσία, το Καζακστάν και το Ουζμπεκιστάν πριν καταλήξουν να πουληθούν πανάκριβα στη χώρα του Πούτιν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Cybertruck πρόλαβε να γίνει σμπαράλια στην Κίνα

Και πράγματι, έχουμε δει τουλάχιστον ένα Cybertruck να κόβει βόλτες στη Μόσχα. Ενώ ένα ακόμα βρίσκεται στην Κύπρο, κατά πάσα κι αυτό ρωσικής ιδιοκτησίας. Προβλήματα που δεν υπάρχουν για τους πλούσιους Άραβες. Φορτώνουν το αγαπημένο τους pick-up σε εμπορικό αεροπλάνο κι έρχεται κατευθείαν στην πόρτα τους. Ενώ ένα Cybertruck κοσμεί τον στόλο των περιπολικών στο Ντουμπάι.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube