Θα έδινες €4.000 για BMW 335i του 2007, που έγινε φορτηγάκι;

Θα έδινες €4.000 για BMW 335i του 2007, που έγινε φορτηγάκι;

Μετά τη σφοδρή πρόσκρουση, η BMW 335i του 2007 φιλοσόφησε τη ζωή κι άλλαξε καριέρα.

BMW 335i, ένα αρχοντικό όχημα με εκρηκτικές επιδόσεις και ταξιδιάρικο χαρακτήρα. Γιατί όμως να μην υπάρχει και μια επαγγελματική έκδοση με καρότσα; 

Η γερμανική εταιρεία δεν παρουσίασε ποτέ επίσημα ένα pick-up μοντέλο, όπως είχε κάνει η Mercedes-Benz με την X-Class. Ενίοτε ετοίμασε κάποια πρωτότυπα, περισσότερο μεράκι των τεχνικών της παρά προτάσεις για μοντέλα παραγωγής. Κάπου εδώ εμπλέκεται η ιδιοκατασκευή ενός Αμερικανού, ο οποίος τροποποίησε μια BMW 335i του 2007 και τώρα τη βγάζει για πούλημα.

Το πρωί στο χωράφι, το βράδυ πρώτος στο πανηγύρι του χωριού, αποπνέοντας αρχοντιά

BMW 335i

Αν μας διαβάζεις από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, δες την αγγελία στο Marketplace του Facebook και ψάξε τις τσέπες σου για $4.500 (€4.000). Με 3λιτρο υπερτροφοδοτούμενο 6κύλινδρο σε σειρά μοτέρ, θα απολαμβάνεις 306 ίππους και 400 Nm.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Changan Hunter, ψήνεσαι για κινεζικό PHEV pick-up με €18.000;

Όπως συμβαίνει συχνά με τέτοια ευφάνταστα δημιουργήματα, υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες για το αυτοκίνητο. Το κυριότερο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι είχε χαρακτηριστεί ως ολική καταστροφή από την ασφαλιστική εταιρεία. Προφανώς από κάποιο σφοδρό τρακάρισμα στο πίσω μέρος.

BMW 335i

Εκεί που οι υπόλοιποι θα πετούσαν το όχημα, ο μερακλής τεχνίτης είδε μια ευκαιρία: Μια BMW 335i που θα είχε καρότσα και θα εκτελούσε μεταφορές. Ένα όχημα που δεν είχε καν τολμήσει να φανταστεί ο κατασκευαστής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Dacia Duster θα ήταν υπέροχο ως pick-up και κουπέ

Δεν γνωρίζουμε αν ο κάτοχος πραγματοποίησε την κοπτοραπτική με 2-3 φίλους στο γκαράζ του ή ανέθεσε σε κάποιον επαγγελματία τη δουλειά. Βλέπουμε ότι οι δύο πίσω πόρτες του γερμανικού σεντάν έχουν αφαιρεθεί. Ολόκληρη η καμπίνα πίσω από τα μπροστινά καθίσματα έχει κοπεί και στη θέση της βρίσκεται η καρότσα.

BMW 335i

Έχει επαρκές μήκος, αλλά η χωρητικότητά της περιορίζεται από τα πολύ χοντρά πλαϊνά που στενεύουν τον αποθηκευτικό χώρο. Το πιο παράξενο μέρος της κατασκευής είναι το πίσω παράθυρο.

Αντί να εγκαταστήσει ένα ορθογώνιο τζάμι όπως στα περισσότερα pick-up, ο ιδιοκτήτης φαίνεται να έχει κολλήσει μαζί τα δύο παράθυρα των πίσω πορτών του 4πορτου μοντέλου.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube