Θα αγόραζες Jaguar X-type που έκλεψε ο Βασίλης Παλαιοκώστας;

Θα αγόραζες Jaguar X-type που έκλεψε ο Βασίλης Παλαιοκώστας;

Μια Jaguar X-type είναι προς πώληση κι ο ιδιοκτήτης τη συνδέει με κλοπή από τον διάσημο Έλληνα κακοποιό.

Jaguar X-Type

Έχουμε -κι έχετε- δει διάφορα περίεργα σε αγγελίες στον διασημότερο ελληνικό ιστότοπο. Οι πωλητές προσπαθούν να διαφημίσουν την πραμάτεια τους και να τη διαφοροποιήσουν από τα υπόλοιπα αντίστοιχα μεταχειρισμένα. Τώρα, μια Jaguar X-type ξεχωρίζει διότι -λέγεται ότι- εκλάπη από τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

Έτσι ακριβώς υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της. Αναφέρει ότι όταν η Jaguar X-type που είχε αγοράσει καινούργια έκανε φτερά και πέρασε κάμποσος καιρός, φυσιολογικά τη θεώρησε «ξεγραμμένη». Όμως, μετά την πάροδο διετίας, ειδοποιήθηκε από τις Αρχές ότι το αυτοκίνητο είχε βρεθεί.

Και τώρα πώς θα επικοινωνήσουμε με τον Βασίλη Παλαιοκώστα για να μάθουμε αν έκανε τα σέρβις στο διάστημα που η Jaguar X-type ήταν στην κατοχή του;

Jaguar X-Type

Αγορασμένη πρώτο χέρι τον Αύγουστο του 2003, η Jaguar X-type εκλάπη τον Δεκέμβριο του 2013 από τη Γλυφάδα. Μπορεί να μη συμφωνούμε με τις εγκληματικές ενέργειες του 58χρονου δράστη, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε το γούστο του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ H Lancia Delta Integrale Evo II του Mr.Bean πωλείται στη Βούλα!

Σε απαλό γαλάζιο, με λευκό φωτεινό εσωτερικό, δερμάτινα καθίσματα και ξύλινες επενδύσεις, η συγκεκριμένη Jaguar X-type φέρει από τους πιο καλαίσθητους συνδυασμούς. Και βέβαια, δεν στερείται χάρης και στον δρόμο.

Jaguar X-Type

Με 3λιτρο V6, τετρακίνηση κι αυτόματο κιβώτιο, ξεχωρίζει ως η κορωνίδα της γκάμας του βρετανικού μοντέλου. Θυμίζουμε ότι το μοντέλο που βασιζόταν στο Ford Mondeo, προσφερόταν κι ως προσθιοκίνητο, με χειροκίνητο σασμάν, ακόμα και με δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα με μόλις 130 ίππους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Κι όμως, ένα σπανιότατο MPM Erelis πωλείται στην Κατερίνη

Το μοντέλο προς πώληση αναγράφεται ότι έχει 200 ίππους, αν κι οι επίσημες προδιαγραφές κάνουν λόγο για 231 PS στις 6.800 rpm και 279 Nm στις 3.000. Με τα 100 km/h να έρχονται σε 7,5” και την επιτάχυνση να σταματά στα 229 km/h. Σίγουρα αρκετά για να ξεφύγει από τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης.

Jaguar X-Type

Χμ, όχι από όλα. Μάλλον δεν θα τα κατάφερνε τόσο καλά αν έβρισκε στο διάβα της τη μαύρη Porsche Cayenne που κοσμεί πλέον τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ κι αναβιώνει την περίφημη ομάδα «Σίγμα». Στον στόλο της Αστυνομίας βρίσκονται και Hyundai i20 N, αλλά και πορτοκαλί Ford Focus ST δεύτερης γενιάς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτοκίνητα στα αζήτητα! Οι αποτυχίες του 21ου αιώνα, μεταξύ των οποίων κι η Jaguar X-type!

Και πόσο πωλείται; €3.550, έχοντας διανύσει μόλις 144.000 km. Άραγε πόσα από αυτά να έγιναν στα χέρια του Παλαιοκώστα; Και να ήταν τυπικός στη συντήρησή της; Όπως και να έχει, θα χρειαστεί κάμποση δουλειά για να ξαναγίνει αξιόμαχη.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube