RM Sotheby's, η απίστευτη συλλογή του Rudi Klein στο σφυρί

RM Sotheby's, η απίστευτη συλλογή του Rudi Klein στο σφυρί

Ένας από τους κορυφαίους οίκους δημοπρασιών, οι RM Sotheby's, ανέλαβε την αποστολή να πουλήσει μια εκπληκτική συλλογή που περιλαμβάνει τρεις Lamborghini Miura, πολλές Porsche 911 και ιστορικές Mercedes-Benz.

Η ανακάλυψη ενός εξαιρετικού αυτοκινήτου κρυμμένου για αρκετές δεκαετίες και η δημοπράτησή του σε μια μεγάλη δημοπρασία αναδύει μια μαγική ατμόσφαιρα. Με τους RM Sotheby's να βρίσκονται μεταξύ των κορυφαίων του είδους.

Αλλά αυτή τη φορά δεν έχουμε ένα και μόνο ορφανό κλασικό που θα αποτελέσει τζάκποτ επειδή είναι ιδιαίτερα σπάνιο μοντέλο. Αντί για ένα αυτοκίνητο, RM Sotheby's έχουν να διαχειριστούν μια μεγάλη συλλογή εμβληματικών κλασικών αυτοκινήτων. Που μόνο η απαρίθμηση των μοντέλων της προκαλεί ίλιγγο. 

Οι RM Sotheby's ανακοίνωσαν τη «The Junkyard: The Rudi Klein Collection», την πιο μυστική συλλογή στον κόσμο, κρυμμένη για γενιές

RM Sotheby's, The Junkyard: The Rudi Klein Collection

Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την πώλησή της μέσω των δημοπρασιών RM Sotheby's δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει την πλήρη λίστα των lot, αλλά οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο web μας δίνουν τη γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε. 

Οι connoisseur των κλασικών θα αναγνωρίσουν σε αυτές τις φωτογραφίες υπέροχα αυτοκίνητα που δυστυχώς είναι καλυμμένα με σκουριά ή και μερικώς κατεστραμμένα.

RM Sotheby's, The Junkyard: The Rudi Klein Collection

Αναλυτικά, η συλλογή που βρίσκεται στο Los Angeles είχε εγκαταλειφθεί πλήρως από το 2001, ύστερα από τον θάνατο του πρώην ιδιοκτήτη της Rudi Klein. 

Μια γρήγορη ματιά στις φωτογραφίες αποκαλύπτει τρεις Lamborghini Miura, μια Iso Grifo, πολλές Ferrari, μια μοναδική Mercedes-Benz 500 K Special Coupé του 1935 από τη μονάδα του Sindelfingen, τη σπανιότερη Mercedes-Benz που κατασκευάστηκε ποτέ, μια 300SL Alloy Gullwing, καθώς και πολλές Porsche 911 και 356.

RM Sotheby's, The Junkyard: The Rudi Klein Collection

Οι RM Sotheby's ετοιμάζουν μια πιο πληθωρική επικοινωνία γι’ αυτή τη συλλογή για τον Σεπτέμβριο. Η έκτακτη πώληση αυτών των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια τον Οκτώβριο. Για να πάρετε μια ιδέα των αυτοκινήτων και της κατάστασής του, ρίξτε μια ματιά στην γκάλερι των μοντέλων που δόθηκαν μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube