Οι προσβάσεις για τους θεατές του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Οι προσβάσεις για τους θεατές του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό EKO Ράλλυ Ακρόπολις έχει ξεκινήσει, με τους διοργανωτές να αναρτούν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης τις προσβάσεις για όλες τις ειδικές.

EKO Rally Acropolis

Το διάστημα 5-8 Σεπτέμβρη, οι προβολείς του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού θα είναι στραμμένοι στη χώρα μας, με τη διεξαγωγή του 71ου πρώτου ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Με αίσθημα ευθύνης και προτεραιότητα την ασφάλεια των εκατοντάδων θεατών που θα σπεύσουν στις ειδικές, η διοργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, τις προσβάσεις του φετινού αγώνα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι διοργανωτές του αγώνα, έχουν φροντίσει για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης, με γνώμονα την ασφάλεια θεατών και οδηγών. Για να αποφευχθεί όμως οποιοδήποτε δυσάρεστο ή αρνητικό περιστατικό (από καθυστέρηση ή ακύρωση της ειδικής και όχι μόνο), είναι απαραίτητη η συνεργασία ανάμεσα σε διοργανωτές και θεατές.

Οι προσβάσεις για τις ειδικές διαδρομές του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης

ΕΚΟ Rally Acropolis

Για το λόγο αυτό, στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, στην επιλογή «Θεατές», έχουν αναρτηθεί όλα όσα κρίνονται απαραίτητα για το σχεδιασμό, την προσέγγιση και την πρόσβαση στις ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Χάρτες υψηλής ανάλυσης με αποτύπωση ακόμα και των χώρων στάθμευσης, οδηγίες για τις προσβάσεις των θεατών και αρχεία με οδηγίες πλοήγησης μέσω ψηφιακών χαρτών είναι άμεσα προσβάσιμα, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία κατά τη μετακίνηση στις περιοχές του αγώνα.

Οι προσβάσεις που αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 είναι αυτές που έχει ελέγξει η διοργάνωση του αγώνα και που δεν επηρεάζουν τη διεξαγωγή του, σε αντίθεση με πιθανούς άλλους δρόμους, οι οποίοι ενδέχεται να δημιουργούν αναστάτωση στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων της οργάνωσης ή και των ασθενοφόρων.

ΕΚΟ Rally Acropolis

Ακολουθούμε τις οδηγίες των διοργανωτών, καθόμαστε στα καθορισμένα σημεία και έχουμε πάντα στο μυαλό πως η ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας. 

Για τις προσβάσεις, πατήστε εδώ
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube