Ο Michael Jordan ιδιοκτήτης του μοναδικού Battista Targamerica

Ο Michael Jordan ιδιοκτήτης του μοναδικού Battista Targamerica

Υπάρχει ένα και μόνο Battista Targamerica στον πλανήτη κι ο κάτοχός του είναι ο πολύς Michael Jordan.

Battista Targamerica, πρόκειται για μια custom παραγγελία του Pininfarina Battista και δεν θα μπορούσε να μην έχει κάποιον πολύ ξεχωριστό ιδιοκτήτη. Σίγουρα πολύ πλούσιο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, και πάρα πολύ διάσημο.

Το Battista Targamerica θα κοσμήσει το γκαράζ του Michael Jordan, δηλωμένου αυτοκινητόφιλου, με εξαιρετικά καλόγουστη συλλογή. Μάλιστα, αποδίδοντας 1.900 ίππους, το ηλεκτρικό hypercar θα αποτελέσει το ισχυρότερο μοντέλο στη συλλογή του θρύλου του NBA. Ξεπερνώντας τους 1.817 του Hennessey Venom F5 Roadster, που έχει ήδη αγοράσει ο διάσημος καλαθοσφαιριστής.

Και μεις έχουμε γούστο, κύριε «Μιχαλάκη» μας. Τα χρήματα μας λείπουν...

Battista Targamerica

Το μοναδικό Battista Targamerica παρουσιάστηκε επίσημα τον Αύγουστο, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Αυτοκινήτου του Monterey. Η Automobili Pininfarina ανακοίνωσε ότι είχε αγοραστεί από έναν «διάσημο συλλέκτη αυτοκινήτων κι ήδη ιδιοκτήτη μιας Battista».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Michael Jordan: Όλα τα αυτοκίνητα που πέρασαν από το γκαράζ του

Τώρα μαθαίνουμε ότι πρόκειται για τον ίσως καλύτερο παίκτη μπάσκετ στην Ιστορία και μεγιστάνα των επιχειρήσεων. Γιατί όμως να αγοράσει κανείς κι ένα δεύτερο Battista; Απλώς γιατί μπορεί, είναι η απάντηση. 

Battista Targamerica

Με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία $3,5 δισεκατομμυρίων, ο Michael Jordan πλήρωσε περίπου το 1/1000ο της περιουσίας του. Και σίγουρα θα πάρει τα χρήματά του πίσω και με κέρδος, όταν αποφασίσει να πουλήσει το ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο σε μερικά χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Άσε τα Air Jordan και πάρε την BMW 850i του Michael Jordan

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομά του, το Battista Targamerica είναι μοναδικό καθώς δεν έχει οροφή. Το χρώμα του είναι επίσης ξεχωριστό, με τα υπέροχα πάνελ του αμαξώματος να είναι φινιρισμένα σε Liquido Gloss και να περιλαμβάνουν πινελιές Iconica Blu Gloss.

Έναν χρωματικό συνδυασμό εμπνευσμένο από τη Ferrari Testarossa Spider του 1986 που ανήκε στο παρελθόν στον Gianni Agnelli, πρώην επικεφαλής της FIAT. Έχει επίσης τοποθετηθεί ένα μοναδικές σετ ζάντες, που φέρουν σε Ferrari.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ξανά στο σφυρί η Mercedes-Benz S600 Lorinser Coupe του Michael Jordan

Κατόπιν αιτήματος του Jordan, η Pininfarina σχεδίασε κι ενσωμάτωσε μια μικρή θήκη για πούρα κι υγραντήρα ανάμεσα στα καθίσματα. Χωράει έως και τρία πούρα, ο «Μιχαλάκης» συνήθιζε να ανάβει ένα μετά από κάθε πρωτάθλημα στο NBA.

Battista Targamerica

Όπως και τα υπόλοιπα Battista, το Targamerica διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες που συνδυάζονται για να αποδώσουν 1.900 ίππους και 2.340 Nm. Καθιστώντας το EV το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής στο 1/4 του μιλίου.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube