O Lando Norris της F1 κερνάει πίτσα ψημένη στο Defender του

O Lando Norris της F1 κερνάει πίτσα ψημένη στο Defender του

Ο Lando Norris απέκτησε ένα πολύ ιδιαίτερο Land Rover Defender, ιδανικό για να χαλαρώνει όταν δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Το αυθεντικό Land Rover Defender παραμένει εξαιρετικά αγαπητό με φανατικούς οπαδούς. Ακόμα κι ανάμεσα στους πιλότους της F1, όπως τον Lando Norris. Ο οποίος μόλις απέκτησε το δικό του και μάλιστα το διαμόρφωσε κατά το δοκούν.

Όταν δεν περνάει άλλη μια μέρα στο γραφείο... ε, στην πίστα... με το μονοθέσιο της McLaren, είναι ένας ακόμα 24χρονος, που θέλει να περάσει όμορφα τις πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης που έχει. Έτσι, το Defender του Lando Norris έχει διαμορφωθεί ώστε να γίνει το απόλυτο εκδρομικό όχημα, για αυτόν και την παρέα του.

Όταν δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο, θες να τον εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο γίνεται

Lando Norris

Το Land Rover Defender 90 χρειάστηκε 1.000 ώρες για να αποκατασταθεί πλήρως και να έρθει στα μέτρα του ιδιοκτήτη του. Είναι ενδιαφέρον ότι ενώ ο Lando Norris επωφελείται απίστευτα προηγμένης ασφάλειας στο επαγγελματικό του όχημα, στο προσωπικό του off-roader δεν έχει roll-bar ή οροφή. Ούτε καν ζώνες ασφαλείας ή προσκέφαλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Άγνωστοι επιτέθηκαν και λήστεψαν τον Lando Norris στον τελικό του Euro 2020

Η πλήρης απουσία οροφής ή παραθύρων αναβαθμίζει την επαφή του με τη φύση, αφήνοντας την καμπίνα πλήρως εκτεθειμένη στα στοιχεία της φύσης. Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε μια μίξη Nardo Grey, με μαύρα μεταλλικά στοιχεία και μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Προφανώς, η έμπνευση για τη βαφή προήλθε από τα υπεραυτοκίνητα δρόμου της McLaren.

Lando Norris

Το όνομα του διάσημου ιδιοκτήτη έχει τυπωθεί 3διάστατα σε μεταλλικές πλάκες. Ενώ το πίσω μέρος έχει τροποποιηθεί καταλλήλως για πικνίκ και περιλαμβάνει ακόμη και φορητό φούρνο πίτσας από την Ooni ανάμεσα στα πίσω καθίσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πίτσα Domino's: Τώρα η παραγγελία έρχεται σπίτι σας με αυτόνομο όχημα!

Αν καταφέρετε να μπείτε στην παρέα του οδηγού αγώνων με βρετανική και βελγική ιθαγένεια, πιθανότατα θα απολαύσετε πίτσα από τα χεράκια του σε κάποια πλαγιά ή σε ερημική παραλία σε κάποια γωνιά της Μεσογείου.

Lando Norris

Αν απορείτε γιατί το τιμόνι βρίσκεται στην αριστερή μεριά, είναι επειδή η Retro Automotive παρέδωσε το εκδρομικό όχημα στο σπίτι του πιλότου στο Μονακό. Άλλωστε, δεν θα είχε ιδιαίτερο νόημα ένα τέτοιο μοντέλο στη βροχερή Μεγάλη Βρετανία.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2018 στο Yorkshire, κατασκευάζει 15 οχήματα ετησίως κι έκαστο προσαρμόζεται πλήρως στις προτιμήσεις του πελάτη. Η παράδοση διαρκεί συνήθως έξι μήνες. Τα μηχανικά μέρη του Defender έχουν επίσης αναβαθμιστεί, με ρυθμιζόμενη αερανάρτηση και μεγαλύτερα φρένα. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 4,0 lt. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube