Scoop: Ανανεωμένη Mercedes-Benz CLA ΜΥ2016 [video]

Scoop: Ανανεωμένη Mercedes-Benz CLA ΜΥ2016 [video]

Ένα ελαφρά καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της επερχόμενης ανανεωμένης Mercedes-Benz CLA απαθανατίστηκε σε δοκιμές στη Γερμανία.

Πριν από τρεις μήνες περίπου, η Mercedes-Benz παρουσίασε τη facelifted Α-Class, την οποία οδηγήσαμε πριν από λίγες ημέρες, τόσο στη στάνταρ εκδοχή της όσο και στην κορυφαία AMG A45 4ΜΑΤΙC.

Το μικρό χάτσμπακ της Mercedes-Benz ξεχώριζε κατά κύριο λόγο από εμπρός χάρη στην αλλαγή από φανάρια bi-xenon σε LED. Κατά τον ίδια πρακτική και όπως βλέπουμε στο κατασκοπικό video, η facelifted CLA θα φορά κι αυτή LED εμπρός, ενώ ελαφρά ανασχεδίαση έχουν υποστεί οι προφυλακτήρες, εμπρός πίσω. Αλλαγές υπάρχουν και στην καμπίνα με διακόπτες από γαλβανισμένο μέταλλο και νέα 8ιντση οθόνη αφής για το επίσης αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων που υποστηρίζει τόσο το Android Auto όσο και το Apple CarPlay.

Αλλαγές δεν περιμένουμε κάτω από το καπό, όπου θα συνεχίζει ο ενδιαφερόμενος να επιλέγει από την υφιστάμενη γκάμα κινητήρων που γνωρίζουμε ήδη από την ανανεωμένη Α-Class. Ομοίως η αναβάθμιση του δίλιτρου μοτέρ της AMG A45 περνά και στις CLA 45, CLA 45 Shooting Brake και GLA 45, που πλέον θα αποδίδει 381 PS και 48,4 kgm αντί των 360 PS και 45,8 kgm του μοτέρ της απελθούσης AMG A45 4ΜΑTIC [βλ. οδηγικό video] .

Οι πληροφορίες λένε ότι η ανανεωμένη CLA θα ντεμπουτάρει επίσημα τον επόμενο Μάρτιο στο Σαλόνι της Γενεύης, ενώ η GLA λίγους μήνες αργότερα.

[Πηγή video walkoART]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube