Πλησιάζει η παγκόσμια πρεμιέρα του PHEV Ford Ranger

Πλησιάζει η παγκόσμια πρεμιέρα του PHEV Ford Ranger

Η Ford Pro θα πραγματοποιήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου Ford Ranger PHEV στο περίπτερό της στα πλαίσια της φετινής παρουσίας της εταιρείας στην Έκθεση επαγγελματικού αυτοκινήτου IAA Transportation.

Ford Ranger PHEV

Το Ford Ranger, το πρώτο plug-in hybrid μοντέλο στην κατηγορία των pick-up αυτοκινήτων συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα με τον καταξιωμένο βενζινοκινητήρα EcoBoost των 2,3 lt της Ford αποδίδοντας τη μεγαλύτερη ροπή από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της οικογένειας Ranger - και όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στο ωφέλιμο φορτίο, την ικανότητα ρυμούλκησης και τις εκτός δρόμου ικανότητες.

Εκτός από την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου αυτού μοντέλου στο περίπτερό της, η Ford Pro θα φιλοξενεί σημαντικά στελέχη του προγράμματος εξέλιξης του νέου Ranger PHEV, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

To Ford Ranger, το πρώτο επαναφορτιζόμενο υβριδικό pick-up, θα παρουσιαστεί στην Έκθεση IAA Trasportation

Ford Ranger PHEV

Το περίπτερό της Ford Pro στην έκθεση επαγγελματικού αυτοκινήτου θα φιλοξενήσει επίσης την πιο πρόσφατη και εξηλεκτρισμένη σειρά μοντέλων της οικογένειας Transit, καθώς και ένα αναδυόμενο Live Centre που θα χρησιμοποιεί δεδομένα συνδεδεμένων οχημάτων για την αύξηση του χρόνου λειτουργίας και της παραγωγικότητας των πελατών.

Η Eκθεση IAA Transportation 2024, η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών στην Ευρώπη και μια από τις μεγαλύτερες του κόσμου θα λάβει χώρα στο Ανόβερο της Γερμανίας από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Η Ford Pro θα βρίσκεται στο περίπτερο D90, Hall 13. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στις 10:20 ώρα Ελλάδος.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube