Νέο Land Rover Discovery 2017, νέες φωτογραφίες και videos

Νέο Land Rover Discovery 2017, νέες φωτογραφίες και videos

H JLR έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από νέες φωτογραφίες και δύο video, αμφότερα υπό τη μορφή teaser.

To νέο Land Rover Discovery 2017 δεν μας είναι παντελώς άγνωστο, καθώς γνωρίζουμε πώς δείχνει από όλες τις γωνίες του, αλλά το νέο οπτικό υλικό που δημοσιοποίησε η Land Rover μας δίνει ακόμη πιο κατατοπιστική εικόνα.

Με πρόγραμμα την επίσημη αποκάλυψή του στο Mondial de l’Automobile 2016, στο Παρίσι τον προσεχή Οκτώβριο, το νέο Discovery υιοθετεί μακρά πιο μοντέρνα σιλουέτα  από το προηγούμενο και σαφώς κοντά στο στιλ του πρωτοτύπου Discovery Vision. Έτσι, συνδυάζει στοιχεία από το μικρότερο Discovery Sport με την προσθήκη στοιχείων που το μεταμορφώνουν στο πιο αεροδυναμικό Disco που είδαμε ποτέ.

Το Land Rover Discovery κατατάσσεται και στην κατηγορία των οικογενειακών αυτοκινήτων, μιας και οι αγοραστές του θέλουν να εξυπηρετήσουν πρωτίστως τις μεγάλες μεταφορικές ανάγκες τους. Για το λόγο αυτό η βρετανική φίρμα πρόσφατα «ανέθεσε» το σχεδιασμό του τελικού καμουφλάζ του αυτοκινήτου σε μια ομάδα παιδιών από πέντε έως εννέα χρονών. Έτσι, οι δοκιμές του αυτοκινήτου εκτός ασφάλτου συνεχίστηκαν αφού τα παιδιά σχεδίασαν ένα πολύχρωμο Discovery και το υπέγραψαν με τα ονόματά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Land Rover Discovery Sport 2.0D 180 PS

Σε ένα από τα δύο νέα video, παρουσιάζεται όλη η γκάμα των δυνατοτήτων του νέου Land Rover Discovery 2017, περιλαμβανομένων και κάποιων τεστ σε θίνες, σε χιόνι και διάσχισης ποταμού με μεγάλο βάθος. Το άλλο video μας δείχνει πώς τα πιτσιρίκια να καμουφλάρουν το αυτοκίνητο, αλλά και επικεντρώνεται στην οικογένεια και στις καθημερινές πρακτικές της και πώς αυτές εξυπηρετούνται από το νέο Disco.

Να θυμίσουμε ότι το νέο Discovery υποστηρίζεται από το αλουμινένιο μονοκόκ του Range Rover, συνταγή που έχει επιδράσει καταλυτικά στο ελάφρωμα του αυτοκινήτου. Το λανσάρισμα του νέου Land Rover Discovery 2017 θα ξεκινήσει με το δίλιτρο ντιζελοκινητήρα Ingenium κάτω από το καπό και στη διτούρμπινη εκδοχή του, αλλά στη συνέχει η γκάμα θα εμπλουτιστεί με τους 3λιτρους V6, βενζίνης και ντίζελ.

[Πηγή land Rover]


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube