Νέα έκδοση του Citroën C4 Cactus με στοιχεία από το M

Νέα έκδοση του Citroën C4 Cactus με στοιχεία από το M

Το πρωτότυπο Citroën Cactus Μ δεν θα κυκλοφορήσει ως έχει, κάποια στοιχεία του όμως θα υιοθετηθούν από μια νέα έκδοση του μικρού crossover.

Το ανοιχτό πρωτότυπο Citroën Cactus M, το οποίο παρουσιάστηκε στην περασμένη Έκθεση Φρανκφούρτης, είναι αρκετά ακραίο για να μπει στην παραγωγή.

Σίγουρα όμως ενσωματώνει χαρακτηριστικά που είναι όχι μόνο κατάλληλα, αλλά και επιθυμητά για τη γκάμα του Citroën C4 Cactus παραγωγής. Έτσι, ο αρχισχεδιαστής της Citroën Alexandre Malval, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι θα πρέπει να περιμένουμε «πολύ σύντομα» μια νέα έκδοση του C4 Cactus εμπνευσμένη από το πρωτότυπο Μ. Δεν διευκρίνισε ωστόσο τίποτα περισσότερο για αυτή.

Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για ένα C4 Cactus με κάποιες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου. Δηλαδή με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το σύστημα Grip Control που γνωρίζουμε από το Peugeot 3008 και εμφάνιση που να τονίζει τον πιο περιπετειώδη χαρακτήρα του. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε και κάποια ανοιχτή έκδοση με σταθερές πλαϊνές κολόνες και πλήρως αναδιπλούμενη οροφή, στα πρότυπα του Citroën DS3 Cabrio.

[Πηγή: Telegraaf]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube