Hyundai Bayon: Νέες φωτογραφίες-teaser

Hyundai Bayon: Νέες φωτογραφίες-teaser

Τα νέα teaser της Hyundai επιβεβαιώνουν ότι το μικρό κορεατικό SUV θα έχει πρωτότυπο σχεδιασμό.

Hyundai Bayon teaser

Σε λίγες εβδομάδες, η Hyundai θα παρουσιάσει το Bayon, ένα νέο μικρό SUV, τοποθετημένο στην γκάμα της κάτω από το Kona. Ο Κορεάτης κατασκευαστής μας δίνει μια δεύτερη γεύση, με εικόνες που αποκαλύπτουν στοιχεία του σχεδιασμού. Αυτές οι προεπισκοπήσεις είναι αρκετές για να πουν σε όσους προτιμούν κάτι τις το κλασικό ότι χρειάζεται μάλλον να ψάξουν αλλού…

Ύστερα από το πρόσφατο Tucson -που ειρήσθω εν παρόδω μόλις ήρθε στα χέρια μας για δοκιμή-, η Hyundai συνεχίζει να παίζει το χαρτί της πρωτότυπης σχεδίασης. Αλλά το Bayon δεν θα είναι Tucson υπό κλίμακα. Για παράδειγμα, δεν θα υιοθετήσει από τον μεγάλο αδελφό του τη μάσκα που ενσωματώνει τη φωτεινή υπογραφή. Το Bayon μάλιστα δεν θα έχει καν τη γρίλια-καταρράκτη της εταιρείας, υιοθετώντας ένα μεγάλο τραπεζοειδές «στόμα».

Hyundai Bayon teaser

Από την άλλη, υπάρχει ένας βασικός κώδικας σχεδιασμού στα SUV της Hyundai: Φανάρια σε δύο επίπεδα, με μια λεπτή λωρίδα LED στην κορυφή. Στο πίσω μέρος, έχουμε κάθετα φώτα που σχηματίζουν μια έλλειψη σε κάθε πλευρά της ουράς. Μια φωτεινή ρίγα δε, κάτω από το κρύσταλλο, τα συνδέει μεταξύ τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μικρά SUV 2021: Τι, πότε και πόσο;

Το Bayon, που παίρνει το όνομά του από την ομώνυμη γαλλική πόλη, τεχνικά θα προέρχεται από το σουπερμίνι i20. Και θα είναι διαθέσιμο στις εκθέσεις έως το τέλος του πρώτου 6μήνου. Η Hyundai ξεκινά ηχηρά τη χρονιά λοιπόν, καθώς ο κατασκευαστής εκτός από το Bayon ετοιμάζεται να αποκαλύψει ακόμη ένα πολύ σημαντική καινοτόμο μοντέλο, το ηλεκτρικό κόμπακτ SUV, Ioniq 5.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube