Ετοιμάζεται το υβριδικό Subaru Forester

Ετοιμάζεται το υβριδικό Subaru Forester

To Subaru Forester, το δημοφιλέστερο SUV της ιαπωνικής φίρμας ετοιμάζεται να αποκτήσει υβριδική υπόσταση με την αρωγή της Toyota.

Subaru Forester

Το Subaru Forester πέρασε αισίως στην έκτη του γενιά αποτελώντας ένα από τα πιο ικανά, αξιόπιστα και ασφαλή SUV της κατηγορίας του. Πλάι σε αυτά τα χαρακτηριστικά έρχεται να προστεθεί και η υβριδική τεχνολογία, προϊόν της συνεργασίας ανάμεσα στην Subaru και την Toyota.

Όπως έγινε γνωστό και αργότερα επιβεβαιώθηκε από την ίδια τη Subaru, το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με τον επίπεδο κινητήρα της μάρκας αλλά και ένα πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης προερχόμενο από την μετρ του είδους, Toyota.

Η επίσημη παρουσίαση του Subaru Forester Hybrid είναι δρομολογημένη για τα τέλη του έτους

Subaru Forester

Γίνεται επομένως εύκολα αντιληπτό πως με τον τρόπο αυτό, η Subaru κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση του εξηλεκτρισμού της. Ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, πηγές από την Ιαπωνία αναφέρουν πως το υβριδικό Subaru Forester θα τροφοδοτείται από έναν 4κύλινδρο Boxer 2,0 lt που θα αποδίδει 183 ίππους και 241 Nm. Νούμερα σαφώς καλύτερα σε σύγκριση με την έκτη γενιά του μοντέλου που αποδίδει 136 ίππους και 182 Nm.

Στην ουσία, το Forester Hybrid θα μοιράζεται το ίδιο υβριδικό σύστημα το επερχόμενο Crosstrek Hybrid και θα συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο CVT. Και φυσικά, την συμμετρική τετρακίνηση σήμα-κατατεθέν της ιαπωνικής φίρμας.

Subaru Forester

Η επίσημη παρουσίαση του Subaru Forester Hybrid είναι δρομολογημένη για τα τέλη του έτους και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και η Subaru εκσυγχρονίζει, εξηλεκτρίζει, διευρύνει και επικαιροποιεί  ακόμα περισσότερο την γκάμα της.   
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube