Διέρρευσε η πρώτη εικόνα του ανανεωμένου Renault Austral

Διέρρευσε η πρώτη εικόνα του ανανεωμένου Renault Austral

Οι πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Renault Austral είναι γεγονός, μιας και διέρρευσαν μέσω της εφαρμογής της Renault.

Renault Austral facelift leak

Μολονότι το Renault Austral βρίσκεται μόλις δύο χρόνια στην αγορά, είναι έτοιμο να περάσει στην πρώτη του ανανέωση. Με τον Ρόμβο να το αποκαλύπτει… μάλλον κατά λάθος, μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα.

Το Austral είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα ομορφότερα C-SUV που μπορεί να συναντήσει κανείς στην αγορά. Οι άνθρωποι της Renault όμως έκριναν πως ήρθε η ώρα για μια πρώτη ανανέωση, προκειμένου να διατηρήσει το μερίδιο αγοράς του στην ανταγωνιστική κατηγορία των κόμπακτ SUV.

Πηγή έμπνευσης, αποτέλεσε το μεγαλύτερο SUV της γαλλικής φίρμας, Rafale. Έτσι, το ανανεωμένο Austral φέρει μια πιο επιθετική μάσκα, με αναθεωρημένο προφυλαχτήρα, μεγαλύτερα φώτα ημέρα αλλά και μεγαλύτερο λογότυπο του Ρόμβου στο κέντρο της μουσούδας του.

Το ανανεωμένο Renault Austral διέρρευσε μέσω της εφαρμογής της Renault, διατηρώντας τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα. Πιθανότα θα το δούμε για πρώτη φορά και ως PHEV

Renault Austral

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Volkswagen Tiguan 1.5 eTSI 150 PS, up marketing

Συνολικά, η σχεδίαση του Austral όσον αφορά το εμπρός μέρος μοιάζει πιο φρέσκια και σύγχρονη. Με την εικόνα του προφίλ και του πίσω μέρους να παραμένει σχεδόν αμετάβλητη. Διατηρώντας το σοφιστικέ ύφος, με τις ανάγλυφες γραμμές που χαρίζουν ένα ισορροπημένο και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Xωρίς σημαντικές αλλαγές αναμένεται να παραμείνει και το εσωτερικό του, το οποίο βασίζεται στις δύο μεγάλες οθόνες του συστήματος «OpenR». Το εν λόγω σύστημα συνδυάζει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3", μια κατακόρυφη οθόνη πολυμέσων 12" που ενσωματώνει τις καλύτερες υπηρεσίες και εφαρμογές της Google όπως τα Google maps, Google assistant και Google play. Προσφέροντας κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Renault Austral

Ως προς τα κινητήρια σύνολα, οι φήμες από τη Γαλλία αναφέρουν πως η Renault σκέφτεται να καταργήσει των υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1.3 lt, με ένα ισχυρότερο, 3κύλινδρο 1.200άρη. Θεωρείται δε εξαιρετικά πιθανό, το Austral να αποκτήσει PHEV παραλλαγή, ακολουθώντας το Rafale.

Θυμίζουμε πως η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση του Rafale παντρεύει έναν 1.200άρη βενζινοκινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα 68 ίππων στον εμπρός άξονα και έναν 136 ίππων στον πίσω άξονα για συνδυαστική ισχύ της τάξης των 300 ίππων και 450 Nm.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το λανσάρισμά του δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν το καλοκαίρι του 2025.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube