Διαρροή εγγράφων επιβεβαιώνει την αναβίωση της BMW 8 Series

Διαρροή εγγράφων επιβεβαιώνει την αναβίωση της BMW 8 Series

Έγγραφα με ονόματα μοντέλων που έχουν κατατεθεί προς κατοχύρωση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την Σειρά 8.

Επίσημη πληροφορία φυσικά δεν υπάρχει. Δεν γνωρίζουμε αν η BMW πράγματι σκέφτεται ή πράγματι έχει αποφασίσει την αναβίωση της Σειράς 8.

Ως τώρα έχουμε δει σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες διάφορα αυτοκίνητα που θα μπορούσαν να είναι πρωτότυπα δοκιμών εξέλιξης του συγκεκριμένου μοντέλου. Η Σειρά 8 ήταν ένα μεγάλο πολυτελές κουπέ που παράγονταν από το 1989 ως το 1999. Κατασκευάστηκαν 31.000 αντίτυπα. Κι αν σήμερα ή… αύριο η BMW αποφασίσει να αναβιώσει το μοντέλο, θα πρέπει να τοποθετείται πάνω από την Σειρά 6, από άποψη διαστάσεων, κύρους και τεχνολογίας.

Το forum Bimmerpost είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως για τους φίλους και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων BMW. Αυτό επιλέγει συχνά το εργοστάσιο για να ανιχνεύσει τις προθέσεις των φίλων της μάρκας. Και μέσω αυτού γίνονται πολύ συχνά, εντελώς «συμπτωματικά» οι διαρροές, ώστε να σταθμίσουν οι Γερμανοί αντιδράσεις. Έχουμε τη χαρά το Bimmerpost να έχει στο παρελθόν δημοσιεύσει και μάλιστα με κολακευτικά σχόλια το video που είχαμε γυρίσει στις Άλπεις με την BMW M3.

Στο Bimmerpost λοιπόν εμφανίστηκε ένα μέλος και δημοσίευσε 177 σελίδες με ονόματα εκδόσεων και μοντέλων που το εργοστάσιο έχει καταθέσει προς κατοχύρωση για το άμεσο αλλά και το πιο μακρινό μέλλον. Τώρα πως έχει πέσει ένα τέτοιο αρχείο στα χέρια κάποιου ιδιώτη, είναι αρκετά ύποπτο. Με την καλή έννοια. Πιθανόν δηλαδή να έχουμε να κάνουμε με μια σκόπιμη διαρροή από την πλευρά του εργοστασίου. Όπως και να έχει, μεταξύ των μοντέλων που αναφέρονται είδαμε την M2 CSL αλλά και τη M4 CS, στις οποίες έχουμε έτσι κι αλλιώς αναφερθεί. Αναφέρεται επίσης και η BMW Σειρά 8.


Πηγή Carbuzz

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube