Bentley Continental GT, υβριδική και πανίσχυρη

Bentley Continental GT, υβριδική και πανίσχυρη

Η τέταρτη γενιά της Bentley Continental GT μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική για δύο λόγους. Πρώτον θα είναι υβριδική και δεύτερον θα είναι η ισχυρότερη της Ιστορίας!

Bentley Continental GT

Η Bentley Continental GT είναι έτοιμη για την τέταρτη γενιά της, ως το πρώτο μοντέλο της βρετανικής φίρμας που θα φορά υβριδικό μανδύα.

Χάρη στο νέο «Ultra-Performance Hybrid», η επερχόμενη Continental GT θα είναι σε θέση να αποδίδει 782 ίππους και 1.000 Nm. To υβριδικό σύστημα κίνησης πιθανότατα θα αποτελείται από μια νέα εκδοχή του 4λιτρου V8 της φίρμας, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση θα συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα.

H Bentley Continental GT, στην τέταρτη γενιά της θα αποδίδει 782 ίππους και 1.000 Nm

Bentley Continental GT

H ηλεκτρική της αυτονομία θα προσεγγίζει τα 80 km, με τις εκπομπές ρύπων να ανέρχονται σε 50gr/km κατά WLTP. Από και πέρα, η επερχόμενη Continental GT θα εξοπλίζεται με ενεργή τετρακίνηση με σύστημα torque vectoring, τετραδιεύθυνση, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, αντιστρεπτικές δοκούς, όπως επίσης και νέα αμορτισέρ δύο θαλάμων.

Φυσικά από το μενού δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ανασχεδιασμένη εμφάνιση και φυσικά, τα ασυναγώνιστα επίπεδα πολυτέλειας που χαρακτηρίζουν όλα τα μοντέλα της εταιρείας. Δείχνοντας πως η Continental GT θα φανεί αντάξια της μεγάλης κληρονομιάς της.

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές εντός Ιουνίου, οπότε έχει προγραμματιστεί και η επίσημη παρουσίασή της.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube