Ανανεωμένο KIA K7 Premier [video]

Ανανεωμένο KIA K7 Premier [video]

Το μεσαίο σεντάν της KIA αναβαθμίζεται αισθητικά και τεχνολογικά.

Η KIA παρουσίασε τις πρώτες εικόνες του ανανεωμένου K7, γνωστό και ως Cadenza στην αγορά των ΗΠΑ, το οποίο φρεσκάρεται αισθητικά και τεχνολογικά μετά από 3,5 χρόνια στην αγορά.

Το μεσαίο σεντάν απέκτησε νέα μάσκα με ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, πιο επιθετικά φωτιστικά σώματα και φώτα ημέρας που αγκαλιάζουν τη μεγαλύτερη και πιο επιβλητική γρίλια. Στο πίσω μέρος τα φώτα πλέον ενώνονται μεταξύ τους, με μικρές πρόσθετες αλλαγές σε προφυλακτήρα και κάλυμμα του χώρου αποσκευών.

KIA K7 Premier

Στο εσωτερικό βρίσκουμε ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3" και μια μεγαλύτερη οθόνη αφής της ίδιας διάστασης στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας, με τους αεραγωγούς να μετακομίζουν από κάτω της όπως και τα ανασχεδιασμένα χειριστήρια που πλέον είναι τοποθετημένα σε γυαλιστερό φόντο.

Συνολικά, η εικόνα είναι σημαντικά αναβαθμισμένη, και το ανανεωμένο K7 δείχνει πιο premium από τον προκάτοχό του. Από πλευράς κινητήρων, το μοντέλο θα φορά μοτέρ 2,5 λίτρων και 3,0 λίτρων στην αγορά της Κορέας, ενώ θα υπάρχει και υβριδική έκδοση.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube