Αγριεύει το νέο MINI Countryman

Αγριεύει το νέο MINI Countryman

Η νέα δεύτερη γενιά του Countryman θα αποκτήσει έκδοση με καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Το νέο MINI Countryman παρουσιάστηκε πριν τρεις μέρες και το επίσημο ντεμπούτο στο κοινό θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση του Los Angeles στις 18 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με αναφορές στον βρετανικό Τύπο, η MINI εξελίσσει ήδη μια νέα «περιπετειώδη» έκδοση της δεύτερης γενιάς του crossover της. Η συγκεκριμένη έκδοση του νέου Countryman θα έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω, μεγαλύτερους προβολείς, νέους τροχούς και διαφορετικής σχεδίασης προφυλακτήρες.

Ως γνωστόν, το νέο MINI Countryman βασίζεται στην πολυδιαμορφώσιμη πλατφόρμα UKL που χρησιμοποιούν και άλλα μοντέλα του BMW Group, όπως η BMW X1 και η BMW 2 Active Tourer, και όπως μας έχει συνηθίσει και η ίδια, η ακαμψία του πλαισίου θα είναι κορυφαία. Η αλήθεια είναι ότι η νέα έκδοση, δεν θα απωλέσει σε μεγάλο βαθμό την οδηγική αίσθηση που δίνει η MINI στα αυτοκίνητά της, οπότε η διαδρομή της ανάρτησης δεν αναμένεται να είναι μεγάλη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σχεδίαση του αμαξώματος με τους μαζεμένους σε μήκος προβόλους, βοηθούν στις εκτός δρόμου περιηγήσεις.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube